Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Което си е,повод за черпилка май - май

Коментар

А ремепналиго вече ?

Коментар

Сашо, честито и от мен- на патерица. Жив и здрав, и да те слуша Бравока!
        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Здравейте!Днес ще има ли среща на стадиона?Марин със сменения дебитомер с контузеното браво JTD.[/i]

Коментар

Да колега ще има среща!Аз поне ще съм там!Какво стана оправили Жорката ЖТД-то?

Коментар

Ааа много жетеде сектанти имате бе, тука съм сам Дидо, на Италфеста ще идваш ли ?
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

жетеде сектанти...

Коментар

PB 5976 BC написа:
                  Да колега ще има среща!Аз поне ще съм там!
                  И аз ще съм там.За първи път ще присъствам на срещата.В колко часа е тя по принцип?П.П. РВ 5976 ВС много газове му задаваш на бравото оназ вечер пред ескада.

Коментар

dj_stasik написа:
                    И аз ще дойда и ще ми е за първи път.Дано не боли първия път. :D Към колко часа е срещата по принцип?
                    По принцип срещите започват от 18:00 часа........може днес и аз да мина да се запиша защото колегата Racer GT каза, че ще ме глобява вече

Коментар

kostadinov.n написа:
                      dj_stasik написа:
                      И аз ще дойда и ще ми е за първи път.Дано не боли първия път. :D Към колко часа е срещата по принцип?
                      По принцип срещите започват от 18:00 часа........може днес и аз да мина да се запиша защото колегата Racer GT каза, че ще ме глобява вече
                      хахахаха ако всичко е ок и аз може да се вясна....
                      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

dj_stasik написа:
                        П.П. РВ 5976 ВС много газове му задаваш на бравото оназ вечер пред ескада.
                        Kaто за последно
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

dj_stasik написа:
                          PB 5976 BC написа:
                          Да колега ще има среща!Аз поне ще съм там!
                          И аз ще съм там.За първи път ще присъствам на срещата.В колко часа е тя по принцип?П.П. РВ 5976 ВС много газове му задаваш на бравото оназ вечер пред ескада.
                          То една кола като върви си върви .... неможеш да кажеш на черното бяло .... нали ?Това все пак е Най-бързото АБАРТОВО Браво в Пловдив .... пък и си повървява .... да го е*а ....Това е все едно да имаш Стило 1.9 ЖТД +++ и да не го настъпваш ..... то не че върви повече от моето браво де ..ама карай ....

Коментар

Racer GT написа:
                            kostadinov.n написа:
                            dj_stasik написа:
                            хахахаха ако всичко е ок и аз може да се вясна....
                            Tи като дифицитна стока изчезна от хоризонта...Поне една снимка си сложи на аватара- като забрави да идваш по срещи... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

emzo написа:
                              Ааа много жетеде сектанти имате бе, тука съм сам Дидо, на Италфеста ще идваш ли ?
                              Имам огромно желание и на 80% съм там

Коментар

PB 5976 BC написа:
                                А ремепналиго вече ?
                                Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 не ама нали си имам POWER BOX от другото те са с един и същ мотор

Коментар

Working...
                                X