Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами незнам точната причина най-вероятно е излязал с голяма скорост от кръговото и не е успял да я увладее. Но по важния фактор довел до цялата работа е, че е пиян!

Коментар

Надявам се да няма пострадали...
      FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Tqnkata написа:
        колеги нужни са ми 2 тенекиени джанти 14-ки за фиат с някви гуми на тях без значение кви са просто на заем до като си намеря нова джанта,че сега продавам старата някой ако може да помогне ще му бъда безкрайно благодарен!
        Колега ако успея аз да ги взема ще дойда и ще ти докарам колкото искаш джанти с гуми ама нищо не мога да ти кажа сега.Поздрави и успех. :D
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Колеги някой не продава ли стартер за брава 1.4 12v че на един приятел му трябва спешно защото колата е в сервиз и чакат да се смени!!!!

Коментар

popara801 написа:
            Tqnkata написа:
            колеги нужни са ми 2 тенекиени джанти 14-ки за фиат с някви гуми на тях без значение кви са просто на заем до като си намеря нова джанта,че сега продавам старата някой ако може да помогне ще му бъда безкрайно благодарен!
            Колега ако успея аз да ги взема ще дойда и ще ти докарам колкото искаш джанти с гуми ама нищо не мога да ти кажа сега.Поздрави и успех. :D
            аз нали видя кво ти писах в моята тема?
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Con Asistencia di Veloce

Коментар

kostadinov.n написа:
              Колеги някой не продава ли стартер за брава 1.4 12v че на един приятел му трябва спешно защото колата е в сервиз и чакат да се смени!!!!
              Имам,но не е свален.На колата е.На канал ли се сваля?
              Octavia RS
              Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Tqnkata написа:
                popara801 написа:
                Tqnkata написа:
                Да бе колега,мерси за вниманието,но и Аз нали видя кво ти писах?Няма проблем.
                FIAT BRAVO 1.6
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                  Tqnkata написа:
                  popara801 написа:
                  Tqnkata написа:
                  хаха ще се стигне до консесус в крайна сметка
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                    popara801 написа:
                    Tqnkata написа:
                    popara801 написа:
                    Tqnkata написа:
                    Извинявам се за личното съобщение тук,но все пак да е достояние на всички.Тая наща ши..на фирма ми предлагат да си взема дължимата сума половината в гипсокартон,та ако имаш нужда от нещо такова можем да направим някъв такъв нестандартен бартер тва за сега мога.Ако не ще чакам още май май.SORRY
                    FIAT BRAVO 1.6
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                      Tqnkata написа:
                      popara801 написа:
                      Tqnkata написа:
                      popara801 написа:
                      Tqnkata написа:
                      Извинявам се за личното съобщение тук,но все пак да е достояние на всички.Тая наща ши..на фирма ми предлагат да си взема дължимата сума половината в гипсокартон,та ако имаш нужда от нещо такова можем да направим някъв такъв нестандартен бартер тва за сега мога.Ако не ще чакам още май май.SORRY
                      хахаха сериозно ли бе?Между другото с колегата РВ 5976 щехме да правим едно нещо от гипсокартон ама той като гледам нещо е много несериозен в последно време
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Кво става пичове как е хавата.Днес е факт първата стъпка от проекта ми за зимата.Закопуването на купе от BMW E30 и до края на седмицата ще се озове в София кадето го чака едно бижи 328 Turbo.Където двете неща ще бъдат сляти в едно и подготвени в абсоютно състезателен характер, с ролбарите му с шперовете с спирачките и всичко останало да издаржи на този звяр под къпака който преблизително е кам 320hp. И да се надяваме до кам 3-4 месеца колата да е факт и да направя едно пробно кръкче на Пловдив и от там по пистите.

Коментар

Abarth_sx написа:
                          Кво става пичове как е хавата.Днес е факт първата стъпка от проекта ми за зимата.Закопуването на купе от BMW E30 и до края на седмицата ще се озове в София кадето го чака едно бижи 328 Turbo.Където двете неща ще бъдат сляти в едно и подготвени в абсоютно състезателен характер, с ролбарите му с шперовете с спирачките и всичко останало да издаржи на този звяр под къпака който преблизително е кам 320hp. И да се надяваме до кам 3-4 месеца колата да е факт и да направя едно пробно кръкче на Пловдив и от там по пистите.
                          Защо не я закараш колата в Madness?

Got nos?

Коментар

Tqnkata написа:
                            ................
                            popara801 написа:
                            ............
                            Уляхте се май!
                            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                              Tqnkata написа:
                              ................
                              popara801 написа:
                              ............
                              Уляхте се май!
                              съжалявам ама до като се разберем по тоя телефон...
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

J T D написа:
                                Tqnkata написа:
                                ................
                                popara801 написа:
                                ............
                                Уляхте се май!
                                Обещавам няма вече Мерси за търпението.Ще го имам в предвид.А развитие между другото май ще има Тянка.Поздрави. :D
                                FIAT BRAVO 1.6
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X