Ами незнам точната причина най-вероятно е излязал с голяма скорост от кръговото и не е успял да я увладее. Но по важния фактор довел до цялата работа е, че е пиян!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tqnkata написа:колеги нужни са ми 2 тенекиени джанти 14-ки за фиат с някви гуми на тях без значение кви са просто на заем до като си намеря нова джанта,че сега продавам старата някой ако може да помогне ще му бъда безкрайно благодарен!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Tqnkata написа:колеги нужни са ми 2 тенекиени джанти 14-ки за фиат с някви гуми на тях без значение кви са просто на заем до като си намеря нова джанта,че сега продавам старата някой ако може да помогне ще му бъда безкрайно благодарен!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:popara801 написа:Tqnkata написа:колеги нужни са ми 2 тенекиени джанти 14-ки за фиат с някви гуми на тях без значение кви са просто на заем до като си намеря нова джанта,че сега продавам старата някой ако може да помогне ще му бъда безкрайно благодарен!FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Tqnkata написа:popara801 написа:Tqnkata написа:колеги нужни са ми 2 тенекиени джанти 14-ки за фиат с някви гуми на тях без значение кви са просто на заем до като си намеря нова джанта,че сега продавам старата някой ако може да помогне ще му бъда безкрайно благодарен!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:popara801 написа:Tqnkata написа:popara801 написа:Tqnkata написа:колеги нужни са ми 2 тенекиени джанти 14-ки за фиат с някви гуми на тях без значение кви са просто на заем до като си намеря нова джанта,че сега продавам старата някой ако може да помогне ще му бъда безкрайно благодарен!FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Tqnkata написа:popara801 написа:Tqnkata написа:popara801 написа:Tqnkata написа:колеги нужни са ми 2 тенекиени джанти 14-ки за фиат с някви гуми на тях без значение кви са просто на заем до като си намеря нова джанта,че сега продавам старата някой ако може да помогне ще му бъда безкрайно благодарен!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Кво става пичове как е хавата.Днес е факт първата стъпка от проекта ми за зимата.Закопуването на купе от BMW E30 и до края на седмицата ще се озове в София кадето го чака едно бижи 328 Turbo.Където двете неща ще бъдат сляти в едно и подготвени в абсоютно състезателен характер, с ролбарите му с шперовете с спирачките и всичко останало да издаржи на този звяр под къпака който преблизително е кам 320hp. И да се надяваме до кам 3-4 месеца колата да е факт и да направя едно пробно кръкче на Пловдив и от там по пистите.
Коментар
-
Abarth_sx написа:Кво става пичове как е хавата.Днес е факт първата стъпка от проекта ми за зимата.Закопуването на купе от BMW E30 и до края на седмицата ще се озове в София кадето го чака едно бижи 328 Turbo.Където двете неща ще бъдат сляти в едно и подготвени в абсоютно състезателен характер, с ролбарите му с шперовете с спирачките и всичко останало да издаржи на този звяр под къпака който преблизително е кам 320hp. И да се надяваме до кам 3-4 месеца колата да е факт и да направя едно пробно кръкче на Пловдив и от там по пистите.
Got nos?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар