Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поради технически причини днес срещата с Емцо няма да се проведе.

Коментар

а после италианките били чупливи, фъцк дойче машин Хубаво нещо е мобилния нет, спамя си от автобуса
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

що бе к`фо е станало

Коментар

нищо интересно или поне не за тоз форум
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Коментар

Не споделям написаното няколко страници по- назад. В нужда има колеги, които помагат. Днес колегата JTD ми оказа помощ.п.п. Не разбирам защо старозагорци коментират колегите от Пловдив. Може би повод за спам.

Коментар

Оффффф айде пак тоя спам!На Вас сигурно само това Ви се върти в главата .... спама!!!И гледате да го червосате или да му лепнете някво измислено Предупреждение 1 или 2 ... !Никаде не пише в Правилата ,че е забранено колеги от определен град да пишат в друг!

Коментар

PB 5976 BC написа:
                  Оффффф айде пак тоя спам!На Вас сигурно само това Ви се върти в главата .... спама!!!И гледате да го червосате или да му лепнете някво измислено Предупреждение 1 или 2 ... !Никаде не пише в Правилата ,че е забранено колеги от определен град да пишат в друг!
                  Колега, не знам защо ми говориш в множествено число. Разбира се, че не пише в правилата, че колега от един град не може за пише в темата на друг град, но стражаря си спами. А какво ми е в главата саво аз си знам. :D

Коментар

Колеги не се заяждайте взаймно няма смисъл !!! Мисля ,че всеки за себеси е прав ! Затова да приключим всичко ,щото така само правим кефа на някой "уж" колеги !!!??
                    DJIMOKAS

Коментар

Коментар

ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

На Италфеста в Хасково ще ходим ли бре??? Айде,че съм ви приготвил изненадкаааа!!
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Ша одиме бре как нема,даже мислим с ПРЕсПИВАНЕ да е...
                            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Има още време до феста ,ама ще е хубаво да си направим среща пловдивските коли да ходим заедно ако искате...

Коментар

dj_stasik написа:
                                ... ама ще е хубаво да си направим среща пловдивските коли да ходим заедно ако искате...
                                Това задължително, но като гледам големите бурии в багажника ти, май ще участваш в аудио съревнованието? Ако има такова де.
                                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
                                X