Ако питаш мен има гуми за смяна, с кофти гуми, колата не може да се задържи в пътя.Нали смених 3 чифта
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
PB 5976 BC написа:sasho_izgrev написа:Конструктора на тоя двигател(1.6) или инженер ли е къв е там, трябва паметник да му дигнатFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Red Storm написа:Що моите уши бе?Ща докладвам. Как тръгна Стилото,не е истина.Стария дебитомер е бил много зле. Емо,мисли нещо да го спънем малко,че ще го увъртя някъде.На 2ра,като го натисна както е редно,тръгва настрани.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Racer GT написа:PB 5976 BC написа:sasho_izgrev написа:Конструктора на тоя двигател(1.6) или инженер ли е къв е там, трябва паметник да му дигнат
Коментар
-
dobrujanetza написа:Хубава среща стана снощи. Обаче някой ми урочаса автобуса, и на тръгване не ми светеше задната...РВ 5976 ВС- ти си ми най-съмнителен....Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:... Ние с Сашо докат доидем с тва ЖТД и стана време да ставаме... ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Като гледам колко дреболиики по тоците правят ФИАТ май трябва да си сменят ел.инженера Тоци Бегали с някой по надежден че и отделям време колкото на приятелката, време за трябва да има повече.with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
darkcat2005 написа:...време за трябва да има повече.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар