Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако питаш мен има гуми за смяна, с кофти гуми, колата не може да се задържи в пътя.Нали смених 3 чифта
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

sasho_izgrev написа:
      Конструктора на тоя двигател(1.6) или инженер ли е къв е там, трябва паметник да му дигнат
      Трябва да!Но инженера на JTD-то трябва 2-ти по-голям да е този паметник ...... J T D

Коментар

PB 5976 BC написа:
        sasho_izgrev написа:
        Конструктора на тоя двигател(1.6) или инженер ли е къв е там, трябва паметник да му дигнат
        Трябва да!Но инженера на JTD-то трябва 2-ти по-голям да е този паметник ...... J T D
        не забравяите и Емо,че тои Ви пусна те мухи с ремапа....
        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Red Storm написа:
          Що моите уши бе?Ща докладвам. Как тръгна Стилото,не е истина.Стария дебитомер е бил много зле. Емо,мисли нещо да го спънем малко,че ще го увъртя някъде.На 2ра,като го натисна както е редно,тръгва настрани.
          Тва щото ти е меко окачването!
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Racer GT написа:
            PB 5976 BC написа:
            sasho_izgrev написа:
            не забравяите и Емо,че тои Ви пусна те мухи с ремапа....
            Aко не е той сме загубени!

Коментар

Хубава среща стана снощи. Обаче някой ми урочаса автобуса, и на тръгване не ми светеше задната...РВ 5976 ВС- ти си ми най-съмнителен....
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Сефте, аз сменях вече датчик за задна скорост....
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И аз ще го сменям, ама е наврян на.........в инжетипляктора на задния нюхел Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                  Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
                    Хубава среща стана снощи. Обаче някой ми урочаса автобуса, и на тръгване не ми светеше задната...РВ 5976 ВС- ти си ми най-съмнителен....
                    Да аз бях .... :P :P :P

Коментар

dobrujanetza написа:
                      убава убава,колко да е била убава...??? Ние с Сашо докат доидем с тва ЖТД и стана време да ставаме... Другия път ГТ-то...
                      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                        ... Ние с Сашо докат доидем с тва ЖТД и стана време да ставаме... ...
                        А това ЖТД, кога ще се направи! Или сте се отказали? Хайде правете го бегачка, защото навивам един приятел да си вземе такова!
                        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Като гледам колко дреболиики по тоците правят ФИАТ май трябва да си сменят ел.инженера Тоци Бегали с някой по надежден че и отделям време колкото на приятелката, време за трябва да има повече.
                          with SGNote & HTC Wildfire 8G
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                          с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Поздрави от Несебър за Фиат Форум България
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

darkcat2005 написа:
                              ...време за трябва да има повече.
                              е те тва ти беше приказката... Тянка ко ша ни донесеш от морето бре...??? 600л морка вода и 50кг пясък...чи ши си прая басеин на селу...

Коментар

И аз бях в Несебър, видях поне 3-4 коли от ФФБ , но нито една не беше от Пловдив
                                Grande Punto 1.3 75 hp
                                Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Working...
                                X