Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

важното е ракия да има :D
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

staik написа:
      В куверта ще има 50-100гр, ама не е проблем всики да си вкара каквото ще пие.Според мен по -добре е тези 25лв да ги инвестираме в мезета, защото пиенето в кръчмата е скъпо.
      '00 Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD105

Коментар

да, ще те послушаме. Значи няма проблем да си донесем по нещо .
        Grande Punto 1.3 75 hp
        Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

marinsto написа:
          staik написа:
          В куверта ще има 50-100гр, ама не е проблем всики да си вкара каквото ще пие.Според мен по -добре е тези 25лв да ги инвестираме в мезета, защото пиенето в кръчмата е скъпо.
          а бе много ми е познато и мисля,че скоро бях в тоя ресторант ама не мога да се сетя къде се намираше това,така че били ми припомнил?
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Р-т "Шармант" се намира в Кючук Париж в парк"Белите брези".Бившият р-т" Бели Брези"
            '00 Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD105

Коментар

marinsto написа:
              Р-т "Шармант" се намира в Кючук Париж в парк"Белите брези".Бившият р-т" Бели Брези"
              ми то май аз идвах скоро на профилактика на сот-а ама не знам дали сме се виждали.Както и да е де...значи от 20:00 в неделя 27-ми....между друто съм именник на същия ден от сега искам да кажа,че най вероятно няма да имам финансовата възможност да почерпя всички както си трябва та смятам да взема една булка да ви я лепна на масата и да и сипете по едно малко за мое здраве
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Ако е (та смятам да взема една булка да ви я лепна на масата ) няма как да ти откажа.... но не се притеснявай за почерпката.... и Лукче е пре-достатачно.извинявам се за -а но така и не разбрах кога се събират парите за Ку***та... а такова ....(куверта)
                FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Zik написа:
                  Ако е (та смятам да взема една булка да ви я лепна на масата ) няма как да ти откажа.... но не се притеснявай за почерпката.... и Лукче е пре-достатачно.извинявам се за -а но така и не разбрах кога се събират парите за Ку***та... а такова ....(куверта)
                  много си се разгонил бе....хахаха снощи с тебе ли се засякох на моста на ВХВП-то?
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

Някои ще ме светне ли защо на 3 градуса ми мига на компа температурата при 0 градуса пак така.

Коментар

sasho_izgrev написа:
                      Някои ще ме светне ли защо на 3 градуса ми мига на компа температурата при 0 градуса пак така.
                      За да те предупреди, че може да има поледици. Натисни копчето за температурата и няма да мига на това палене.

Коментар

Това с копчето не го знаех, на Стилото пък пищи и пише Danger of Ice, супер досадно е.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Това с копчето не го знаех, на Стилото пък пищи и пише Danger of Ice, супер досадно е.
                          В книжката на колата го пише.

Коментар

Airfan написа:
                            sasho_izgrev написа:
                            За да те предупреди, че може да има поледици. Натисни копчето за температурата и няма да мига на това палене.

Коментар

Ето защо ако искате да нямате такива проблеми ще си взимате коли до 97’ ... аз защо ли нямам такива проблеми .... ?

Коментар

колеги неска ще има ли среща на гребната в 3 часа или много студено е

Коментар

Working...
                                X