Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dobrujanetza написа:Airfan написа:PB 5976 BC написа:Оооооо ти се завърна!!!Как беше шоуто?
Коментар
-
Airfan написа:За сега само тези, защото съм направил 40GB снимки и тепърва имам да избирам най-доброто. Това са 2 интересни, но малко некачествени примера какво се случва около самолетите малко преди да минат звуковата бариера. Хванал съм и един конус, но не е за показване, защото ми избяга фокуса.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
dobrujanetza написа:В краищата на крилата-към ония стърчащи напред работи като остриета. Обърни внимание на атакуващия пъб на крилото-около кръглия знак с цветовете на Франция. Отличник си, Жоре!
Коментар
-
PB 5976 BC написа:ами като се кача на 1.9 ...... пффффф тогава и втората звукова бариера ще минавам!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Оххххх котинцеееееееее!!!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Airfan написа:dobrujanetza написа:В краищата на крилата-към ония стърчащи напред работи като остриета. Обърни внимание на атакуващия пъб на крилото-около кръглия знак с цветовете на Франция. Отличник си, Жоре!ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Изпаткала работа!Ама това го мога да го направа дори с бравото ....!За мен не е никакъв проблем да премина звуковата бариера .... все пак съм с 1.6 ...... ами като се кача на 1.9 ...... пффффф тогава и втората звукова бариера ще минавам!Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Аз и без това не спирам на простите "пирати"! Все пак карам 1.6 .... некарам 1.8 ...!!!!with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Все пак карам 1.6 .... некарам 1.8 ...!!!!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар