Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Airfan написа:
    PB 5976 BC написа:
    Оооооо ти се завърна!!!Как беше шоуто?
    Разбиващо яко! Ще пусна снимки скоро във фейсбука.
    Дай малко и тук да гледаме. Не съм регистриран във Фейса
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
      Airfan написа:
      PB 5976 BC написа:
      Оооооо ти се завърна!!!Как беше шоуто?
      Разбиващо яко! Ще пусна снимки скоро във фейсбука.
      Дай малко и тук да гледаме. Не съм регистриран във Фейса
      За сега само тези, защото съм направил 40GB снимки и тепърва имам да избирам най-доброто. Това са 2 интересни, но малко некачествени примера какво се случва около самолетите малко преди да минат звуковата бариера. Хванал съм и един конус, но не е за показване, защото ми избяга фокуса.

Коментар

Airfan написа:
        За сега само тези, защото съм направил 40GB снимки и тепърва имам да избирам най-доброто. Това са 2 интересни, но малко некачествени примера какво се случва около самолетите малко преди да минат звуковата бариера. Хванал съм и един конус, но не е за показване, защото ми избяга фокуса.
        На първата видях нещо ама на тази не ми е ясно кво се вижда?п.п Да не би да трябва да гледам това сивото, което се вижда отгоре на стъклото?
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

В краищата на крилата-към ония стърчащи напред работи като остриета. Обърни внимание на атакуващия пъб на крилото-около кръглия знак с цветовете на Франция. Отличник си, Жоре!

Коментар

sasho_izgrev написа:
            някой колега може ли да ми услужи с едно колело някаде до края на месеца,ще съм му много благодарен пък ще почерпа
            имам колело! Идвай и го взимай , че само ми заема място на коридора.
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Con Asistencia di Veloce

Коментар

dobrujanetza написа:
              В краищата на крилата-към ония стърчащи напред работи като остриета. Обърни внимание на атакуващия пъб на крилото-около кръглия знак с цветовете на Франция. Отличник си, Жоре!
              Съвсем правилно.Дидо, всеки самолет по различен начин образува тези локални вихри. В случая с втория самолет те се виждат по повърхността на крилото най-вече.Ето и нещо друго:

Коментар

Изпаткала работа!Ама това го мога да го направа дори с бравото ....!За мен не е никакъв проблем да премина звуковата бариера .... все пак съм с 1.6 ...... ами като се кача на 1.9 ...... пффффф тогава и втората звукова бариера ще минавам!

Коментар

PB 5976 BC написа:
                  ами като се кача на 1.9 ...... пффффф тогава и втората звукова бариера ще минавам!
                  Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                  KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                  Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Оххххх котинцеееееееее!!!

Коментар

PB 5976 BC написа:
                      Оххххх котинцеееееееее!!!
                      пак ли си седял на слънце бре...??? или сичкото сме са изчаткали...
                      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Airfan написа:
                        dobrujanetza написа:
                        Съвсем правилно.Дидо, всеки самолет по различен начин образува тези локални вихри. В случая с втория самолет те се виждат по повърхността на крилото най-вече.Ето и нещо друго:
                        Сега вече схванах!
                        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

PB 5976 BC написа:
                          Изпаткала работа!Ама това го мога да го направа дори с бравото ....!За мен не е никакъв проблем да премина звуковата бариера .... все пак съм с 1.6 ...... ами като се кача на 1.9 ...... пффффф тогава и втората звукова бариера ще минавам!
                          И Авиацията се движи с "Дизел"- Керосин и Джет. А ти само не минавай на светлинна, че не могат да те спрат за превишена скорост

Коментар

Аз и без това не спирам на простите "пирати"! Все пак карам 1.6 .... некарам 1.8 ...!!!!

Коментар

PB 5976 BC написа:
                              Аз и без това не спирам на простите "пирати"! Все пак карам 1.6 .... некарам 1.8 ...!!!!
                              Че за какво да им спираш? Ти си си изряден с каската
                              with SGNote & HTC Wildfire 8G
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                              с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

PB 5976 BC написа:
                                Все пак карам 1.6 .... некарам 1.8 ...!!!!
                                хахаххаа и аз непрая капачки за 17-ки жанти.... кое му е изрядното бре..??????!???

Коментар

Working...
                                X