Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дидо, едно тампонче имам за смяна, пък гараж нямам, може да дофтасам таз Събота. Готви се. На 16,50лв. разстояние сме
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

На мене все още някой ми дължи 100 Евро за снимките,така че е възможно да долетя до тази коледна збирка.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

emzo написа:
        Дидо, едно тампонче имам за смяна, пък гараж нямам, може да дофтасам таз Събота. Готви се. На 16,50лв. разстояние сме
        Мисли за неделя по-скоро. Тогава ще разхвърлям на Дидо дюзите, а после ще сменя една биелета и на Марчела.

Коментар

Венета не ме пуска за Неделя, каза само Събота. В неделя обратно в Зарата. Иначе сумата по-горе се променя
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Венета не ме пуска за Неделя, каза само Събота. В неделя обратно в Зарата. Иначе сумата по-горе се променя
            А на 27ми, ще те пусне ли?Ако не , вземи я и нея.Идеятя ми е на 27.12 ,да си направим един коледно-новогодишен банкет[купон].Куверта ще е около 25лв,в който ще има, салата , безалкохолни,сухи мезета, скара в прилични количества и по малко алкохо 50-100гр. но пък не е проблем да си вкараме.Идеята ми е, на всеки да има по една комб. салата , и общо ,плата със сухи мезета и скара[пилешко и свинско].В ресторанта има DJ и не е проблем да се остане по докъсно.
            '00 Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD105

Коментар

J T D написа:
              И баси хиените бре! Наскоооо къде си бре,защети ме бре,намя само аз да черпя! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
              Не съм наблизо, иначе бих те подкрепил. :D

Коментар

Нека да се преброим само,че така както гледам да не стане така,че някои няма да има къде да седнат.Айрфен направи един списък
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                  Нека да се преброим само,че така както гледам да не стане така,че някои няма да има къде да седнат.Айрфен направи един списък
                  Има много места.Но наистина е добре да се направи списък.

Коментар

Почвам го:1.Airfan+жената2.J T D3.2she4.staik5.Tqnkata + жената6.Zik7.Jimy8.PB 5976 BC9.marinstoНека бъдем сериозни!Всеки,който пише,че ще идва в ресторанта,правя Ъпдейт на поста!
                    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                      Почвам го:1.Airfan+жената2.J T D3.2she4.staik5.Tqnkata + жената6.Zik7.Jimy8.PB 5976 BC9.marinstoНека бъдем сериозни!Всеки,който пише,че ще идва в ресторанта,правя Ъпдейт на поста!

Коментар

Супер само кажете кога ще се събират парите за Куверта?
                        FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

J T D написа:
                          Батка пиши ме и мен....Все пак за пукница винаги сам на линия
                          Фиат Браво 2.0 20V HGT

Коментар

Почвам го:1.Airfan+жената2.J T D3.2she4.staik5.Tqnkata + жената6.Zik7.Jimy8.PB 5976 BC9.marinsto10.getzkoНека бъдем сериозни!Всеки,който пише,че ще идва в ресторанта,правя Ъпдейт на поста!
                            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

а от колко часа ще е събирането?
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                                а от колко часа ще е събирането?
                                Аз мисля около 20 часа.А за куверта, ще помислим как да го съберем.Може и на място ,но ще е кофти ,ако обявим ,че ще сме 40 пък идем 20.Аз съм в р-т"Шармант"всеки ден може и там да ги събираме.Всеки може да мине от там, ще е най- добре.Тел. ми е 0877544933 дори да не съм там, живея близо.Някой ако има някакви предпочитания относно храната може да ги сподели.

Коментар

Working...
                                X