По моргите на пещерско са кожодери
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Любители на Фиат-и, колеги, приятели, има идея да се съберем и да почетем изминалата година като хапнем, пийнем и полафим за фиати на 27 Декември вечерта в ресторант Шармант в Пловдив. Предложението идва от колега от форума с ник marinsto, който работи в ресторанта. Ще се радвам тук да се маркира всеки, който има желание да присъства и ако има интерес, ще пусна отделна тема по случая. Мисля си, че не е лоша идея да поканим колеги и от други градове.Поздрави,Airfan
Коментар
-
Airfan написа:Любители на Фиат-и, колеги, приятели, има идея да се съберем и да почетем изминалата година като хапнем, пийнем и полафим за фиати на 27 Декември вечерта в ресторант Шармант в Пловдив. Предложението идва от колега от форума с ник marinsto, който работи в ресторанта. Ще се радвам тук да се маркира всеки, който има желание да присъства и ако има интерес, ще пусна отделна тема по случая. Мисля си, че не е лоша идея да поканим колеги и от други градове.Поздрави,AirfanФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Tqnkata написа:и аз смятам,че ще дойда може би ще бъда с гаджето, така че ако има нещо за запазване на места смятайте 2 за менФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Подкрепям, разбира се! Поздрави на marinsto, който ще се наложи да ни поглези...с вкусотии Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ! Обаче според мен ,присъствието на дами е задължително. Не за друго,но когато завъртим главите и почнем да си говорим глупости,трябва някой да им се смее.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Аз ще дойда само ако модераторите черпят ... !Когато бяхме в Стара Загора при колегите, организираха всичко и когато дойде за плащане всеки от тях започна да си прави углушки и да се спотайва .... и да прехвърля топката на другия .... аааааа този път няма да стане.Затова те черпят!!!Колеги мисля, че сте съгласни те да почерпят.Все пак един път в годината е Коледа и Нова Година ... ?
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Аз ще дойда само ако модераторите черпят ... !Когато бяхме в Стара Загора при колегите, организираха всичко и когато дойде за плащане всеки от тях започна да си прави углушки и да се спотайва .... и да прехвърля топката на другия .... аааааа този път няма да стане.Затова те черпят!!!Колеги мисля, че сте съгласни те да почерпят.Все пак един път в годината е Коледа и Нова Година ... ?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар