Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По моргите на пещерско са кожодери

Got nos?

Коментар

Темата е разчистена!Моля,продължавайте с дискусията относно срещите в Пловдив!
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Любители на Фиат-и, колеги, приятели, има идея да се съберем и да почетем изминалата година като хапнем, пийнем и полафим за фиати на 27 Декември вечерта в ресторант Шармант в Пловдив. Предложението идва от колега от форума с ник marinsto, който работи в ресторанта. Ще се радвам тук да се маркира всеки, който има желание да присъства и ако има интерес, ще пусна отделна тема по случая. Мисля си, че не е лоша идея да поканим колеги и от други градове.Поздрави,Airfan

Коментар

Airfan написа:
          Любители на Фиат-и, колеги, приятели, има идея да се съберем и да почетем изминалата година като хапнем, пийнем и полафим за фиати на 27 Декември вечерта в ресторант Шармант в Пловдив. Предложението идва от колега от форума с ник marinsto, който работи в ресторанта. Ще се радвам тук да се маркира всеки, който има желание да присъства и ако има интерес, ще пусна отделна тема по случая. Мисля си, че не е лоша идея да поканим колеги и от други градове.Поздрави,Airfan
          Подкрепям!Аз съм ЗА!
          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Много добра идея аз също я подкрепям,предполагам че ще съм свободен и ще дойда.
            BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
            E46 320D

Коментар

еее супер, точно до нас е Шарманта
              Grande Punto 1.3 75 hp
              Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

и аз смятам,че ще дойда може би ще бъда с гаджето, така че ако има нещо за запазване на места смятайте 2 за мен
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Щом ще се пие и ще се говори за Фиатки и аз съм ЗА...
                  FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Tqnkata написа:
                    и аз смятам,че ще дойда може би ще бъда с гаджето, така че ако има нещо за запазване на места смятайте 2 за мен
                    Ще и скучно на момичето бре! 20-30 маймуни да говорим за фиатки,тя направо ще се побърка! И аз мислих да взема мойта булка,ама катигорична е НЕ!
                    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Бе който иска нека взема, не пречи, стига да не им е скучно.

Коментар

Подкрепям, разбира се! Поздрави на marinsto, който ще се наложи да ни поглези...с вкусотии Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ! Обаче според мен ,присъствието на дами е задължително. Не за друго,но когато завъртим главите и почнем да си говорим глупости,трябва някой да им се смее.
                        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Аз ще дойда само ако модераторите черпят ... !Когато бяхме в Стара Загора при колегите, организираха всичко и когато дойде за плащане всеки от тях започна да си прави углушки и да се спотайва .... и да прехвърля топката на другия .... аааааа този път няма да стане.Затова те черпят!!!Колеги мисля, че сте съгласни те да почерпят.Все пак един път в годината е Коледа и Нова Година ... ?

Коментар

Ако си мислим за един и същи модератор .... и аз идвам
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

PB 5976 BC написа:
                              Аз ще дойда само ако модераторите черпят ... !Когато бяхме в Стара Загора при колегите, организираха всичко и когато дойде за плащане всеки от тях започна да си прави углушки и да се спотайва .... и да прехвърля топката на другия .... аааааа този път няма да стане.Затова те черпят!!!Колеги мисля, че сте съгласни те да почерпят.Все пак един път в годината е Коледа и Нова Година ... ?
                              Ами колега,ако модераторите черпят ме пишете и мене 2 пъти.Все пак трябва да се уважат не за друго.Пък им е ред и им се пада.Да не се ослушват. :D
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

И баси хиените бре! Наскоооо къде си бре,защети ме бре,намя само аз да черпя! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                                X