Tqnkata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
J T D написа:Tqnkata написа:Airfan написа:Tqnkata написа:Airfan написа:Tqnkata написа:утре ще има ли сбирка?FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Колеги има ли навитаци малко да си разнообразим срещите да кажем да се съберем някой път на 2000-то метра на гребната там кадето пак има паркинг за острова и Джиа бййч кадето се ходи ? има ли навитаци ???? за малко разнообразия пак и там стана мн населено от някви рена абе тия рено неправиха ли само тостери кога напрайха коли ??? :D айде пишете!!! и Честит 8-ми декември на всички студенти!!
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Мерси ,колега!!!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Tqnkata написа:PB 5976 BC написа:Racer GT написа:PB 5976 BC написа:Мерси ,колега!!!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:Tqnkata написа:PB 5976 BC написа:Racer GT написа:PB 5976 BC написа:Мерси ,колега!!!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Колеги честит ни беше 8ми ама за мен завърши лошо. Ето и снимка как на 200 метра от нас се забих в 1 от многото наредени гаражи следкато ми поднесе колата с 35-40км/ч и за да избегна левия бордюр се завуртях още оивече... Питането ми е що немога да вкара задна скорост след удара? След първи оглед тази сутрин повечето е козметика ама знае ли се?with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
darkcat2005 написа:Колеги честит ни беше 8ми ама за мен завърши лошо. Ето и снимка как на 200 метра от нас се забих в 1 от многото наредени гаражи следкато ми поднесе колата с 35-40км/ч и за да избегна левия бордюр се завуртях още оивече... Питането ми е що немога да вкара задна скорост след удара? След първи оглед тази сутрин повечето е козметика ама знае ли се?
Коментар
-
Airfan написа:darkcat2005 написа:Колеги честит ни беше 8ми ама за мен завърши лошо. Ето и снимка как на 200 метра от нас се забих в 1 от многото наредени гаражи следкато ми поднесе колата с 35-40км/ч и за да избегна левия бордюр се завуртях още оивече... Питането ми е що немога да вкара задна скорост след удара? След първи оглед тази сутрин повечето е козметика ама знае ли се?with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
darkcat2005 написа:Колеги честит ни беше 8ми ама за мен завърши лошо. Ето и снимка как на 200 метра от нас се забих в 1 от многото наредени гаражи следкато ми поднесе колата с 35-40км/ч и за да избегна левия бордюр се завуртях още оивече... Питането ми е що немога да вкара задна скорост след удара? След първи оглед тази сутрин повечето е козметика ама знае ли се?
Коментар
-
Това си е било доста голям удар... За да се опитам да те успокоя и аз имам два сблъсъка. Единия на Коледа преди 2 години а другия на миналата Нова Година.Та връщам се към въпроса за частите... потърси по моргите на Пещерско. Или погледни в темите "Продавам Авто части" Успех с ремонта и много съжалявам за случилото се.FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар