Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: :P

Tqnkata написа:
    Краси укроти се малко ако искаш да продължаваш да пишеш въе форума.
    Аз само да попитам: Ще го гоните ли Краси от форума? П.С. Момчета, давате го по-спокойно. Много заплахи, много нещо.
    Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
    Трезвен ТУК не пиша!
    Un Italiano Vero

Коментар

:P

:P боли ме ... дали ще ме гонят понеже заради такива ОБОРОТНИ вече много не се пише в темата не е както преди ако си спомняте
      kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Да знае някой на кой е тоя фиат???
        Прикачени файлове
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Re: :P

kilar написа:
          Tqnkata написа:
          Краси укроти се малко ако искаш да продължаваш да пишеш въе форума.
          Аз само да попитам: Ще го гоните ли Краси от форума? П.С. Момчета, давате го по-спокойно. Много заплахи, много нещо.
          Аз нямам право да гоня никой,но като гледам още едно предупреждение му трябва и...
          Jimy написа:
          Да знае някой на кой е тоя фиат???
          Джими знам го това,момчето идваше преди на срещите но отдавна.... що ти е?
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Ами всеки ден минавам покрай това браво и се ядосвам много,защото е видно ,че човека го е гледал и правил с желание! Обаче в момента състоянието му е незавидно и само се надявам ,да не го "накацат" мангалите?!С регистрация е все още, дано нещо лошо не се е случило с колата или със собственика и?!

Коментар

Jimy написа:
              Ами всеки ден минавам покрай това браво и се ядосвам много,защото е видно ,че човека го е гледал и правил с желание! Обаче в момента състоянието му е незавидно и само се надявам ,да не го "накацат" мангалите?!С регистрация е все още, дано нещо лошо не се е случило с колата или със собственика и?!
              нямам идея ама не ми харесва много тва с тия сребристи панели и огледала и дръжки
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                Jimy написа:
                нямам идея ама не ми харесва много тва с тия сребристи панели и огледала и дръжки
                абе има и по-хубави общо зето

Коментар

Момчето бачка в ОМВ на Санкт Петърбург хотела

Got nos?

Коментар

Момчета не споря колко добре е направено, факт: не всеки би го харесал! Обаче човека доста си е играл и предполагам с голямо желание, това ме впечатли. Сега обаче е,като изоставено...дано не съм прав. Бравото съм го виждал на снимки във ФФБ или на форумските срещи и зная,че е от "фирмата" ... !

Коментар

Jimy написа:
                      Момчета не споря колко добре е направено, факт: не всеки би го харесал! Обаче човека доста си е играл и предполагам с голямо желание, това ме впечатли. Сега обаче е,като изоставено...дано не съм прав. Бравото съм го виждал на снимки във ФФБ или на форумските срещи и зная,че е от "фирмата" ... !
                      Така е дошла от Италия доколкото знам...иначе майче има проблем с двигателя

Got nos?

Коментар

sasho_izgrev написа:
                        Tqnkata написа:
                        Jimy написа:
                        абе има и по-хубави общо зето
                        намират се някви дранголници тук там
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Много слаба агитка днес.... Основни играчи липсваха. Следващия път да се смятат за глобени :D
                          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Ходих да си видя щерката аз, че покрай тези ремонти...

Коментар

Аз бях на гости на Заралии.
                              Octavia RS
                              Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
                                Аз бях на гости на Заралии.
                                трябва да върнем гостуването

Коментар

Working...
                                X