Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Red Storm написа:
    Няколко пъти си признавам.Сега пак ще го кажа.На път за един Италфест карахме в колона,с около90км/ч.Аз бях зад теб и ти настъпа педала.Така.Мина в лявата лента,аз зад теб.Видя ,че ти стоя на задната броня и се дръпна в дясно,за да дадеш път.И те изпреварих.Това става вече при скорост 90-160км/ч.след това върнахме газта за да ни настигнат останалите колеги.И после каза,че си бил с още трима човека в колата и тежка музика.Което си беше така.Но много силното ХГТ не тръгна кой знае колко много.Моето Браво,колкото и да е помпено,едва ли беше повече от 120кс. А разхода на ХГТ и ЖТД при висока скорост няма смисъл да го коментираме.15/100 срещу 7/100. Ако искаш,мога да те пробвам и със Стилото. То върви мааалко повече.
    Да ти пояся малко?Бяхме общо 5 човека Бравото беше АБСОЛЮТЕН СТОК!и да те светна ,че беше до около 190км и като спряхме думите ти бяха "тая кола мирише на сигменти" какво ще означава това? Ако искаш ще кажа на момчетата да напишат ситуацията в форума,няма проблем. A не ме ебе за разхода и то никак,ако ме притесняваше той щях да си сложа газ и щях да я карам кротко тъй,че с тия измислени разходи хиииииич неможете да ме заинтригувате,а като се върна живот и здраве от америка ще видим тези български самолети които се разкарват без да бъдат наказани из града

Got nos?

Коментар

Още по-зле,щом до 190 съм те държал отзад. Верно,като спряхме така казах.Когато бях зад теб взе да вади от ауспуха едни кълбета с кофти цвят. Ок.Предлагам да спрем да се заяждаме.Жив и здрав,като се върнеш ще ги пробваме.И да загубя,няма страшно.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

колеги да ви се похваля сложих на ОПЕЛА 15-ки 195/55 4-ри броя и бях до карлово миналия ден с 4-ри човека и по навигация на газ хвана 190 км ама нямам никакви амортисиори и започна да бяга от патя и варнах газта с този разработен двигател си ебало маиката и като искате да правите гонка хгт и жтд ме вклиучете и аз ватре да ви покажа какво можи една дарта кочина понеже не е важно какво имаш под капака а какво имаш в главата а при моита кочина няма нищо в главата :D :D :D :P :P
        kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Ааа не Опели не искаме, както каза един колега, винаги се намира един германец да развали италианския кеф
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Airfan написа:
            ... Черпя Jameson и ядки у нас ...
            Добре "+1" ,но кога ве момко?
            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
            http://www.keepfighting.ms

Коментар

emzo написа:
              Ааа не Опели не искаме, както каза един колега, винаги се намира един германец да развали италианския кеф
              хаха много хубав лаф... шшш кво стана тука бе 2 дена не бях влизал и кво да вида 4-5 страници изписани нещо сте се развълнували всичките ...
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Имаше бензино-газово-нафтови изпарения и ни се размътиха мозъците.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Red Storm написа:
                  И да загубя,няма страшно.
                  Ако спечелиш-тогава страшно....Нищо лично ще стискаме палци бензинджиите да паднеш,че то после ще са едни приказки...Едно и също 10000000000 пъти.....
                  Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                  KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                  Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

emzo написа:
                    нафтови наркоманиииииии.................
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                      emzo написа:
                      нафтови наркоманиииииии.................
                      И ти ще се зарибиш, ама ще мине време...Тия с контейнера ме бойкотират.

Коментар

emzo А КОИ БЕШЕ ТИ ЧЕ НЕЩО МНОГО ПРИКАЗВАШ1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Таа кога ше се провеждат гонките и разпънките, че нещо много сажди по кюнеца се събраха...да вземем едно бягане да направим на Калояново?!Его е и календара: http://www.dracon.bg/latest/index.ph...&id=3&Itemid=3 тази неделя има фриирайд!
                          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                          http://www.keepfighting.ms

Коментар

няма пари за нафта няма саждиииииииииииии

Коментар

:P

аве модераторски екип що не ми го кажите в очите да ви покажа какъв респект ще ви отправа

Коментар

Re: :P

PB3408CH написа:
                                аве модераторски екип що не ми го кажите в очите да ви покажа какъв респект ще ви отправа
                                Краси укроти се малко ако искаш да продължаваш да пишеш въе форума.
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X