emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Got nos?
-
sUkI написа:Тихо,че ако те видят Американците какви ги плещиш са ви са смеят до живот...Аз като им казах,че съм 220коня като пръсна нитро ми се смяха сумати време....Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Няколко пъти си признавам.Сега пак ще го кажа.На път за един Италфест карахме в колона,с около90км/ч.Аз бях зад теб и ти настъпа педала.Така.Мина в лявата лента,аз зад теб.Видя ,че ти стоя на задната броня и се дръпна в дясно,за да дадеш път.И те изпреварих.Това става вече при скорост 90-160км/ч.след това върнахме газта за да ни настигнат останалите колеги.И после каза,че си бил с още трима човека в колата и тежка музика.Което си беше така.Но много силното ХГТ не тръгна кой знае колко много.Моето Браво,колкото и да е помпено,едва ли беше повече от 120кс. А разхода на ХГТ и ЖТД при висока скорост няма смисъл да го коментираме.15/100 срещу 7/100. Ако искаш,мога да те пробвам и със Стилото. То върви мааалко повече.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:А тия приказки за 320кс без турбина са смешни.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Колеги при моите хора има много хубави пирелита зимни размер 185/60 и 185/65 14-ки... DOT 3005 на цена 60 кинта броя някои ако иска да казва.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
-
dobrujanetza написа:Airfan написа:В следващите 2-3 дни за една вечер ще ми трябва ударна група 2-3 души да изнесем една разкъртена стена от 4-ти етаж до партера без асансьор. Черпя Jameson и ядки у нас след като свършим работа.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
sasho_izgrev написа:оффффф нещо ми пари на очите от тая, газзззззззFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар