Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

викам че ще има колкото да не е без хич

Коментар

ееееееее ко стана? да не легне човек да поспи че ще проспи и срещата на форума и Волейболната на националите
      with SGNote & HTC Wildfire 8G
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
      с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Airfan написа:
        ай да видим днес колко кризаджии ще се появят.
        Kризата май бензин/газаджиите удари Че имаше някакви скутери сякаш, и то без стикери на форума :D
        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

момчета тука има един спорт които искам да биде разрешен един мои приятел сас една омега 2.0 16 клапанова комби иска да се дръпнат сас момчето което идва сас едно фиат купе синио турбо учеше преди в моито училище някои познава ли го да ме свърже сус него

Коментар

Омега-комби срещу Купе-турбо? Купето спокйно може да тръгне на 2ра и после да сложи направо 5та.Други предавки няма да са необходими.
            Octavia RS
            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Тая омега ако е х30 с турбина, купето мое да и диша прахта.Ама в случая ..... загуба на гориво и време
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

sugarev написа:
                момчета тука има един спорт които искам да биде разрешен един мои приятел сас една омега 2.0 16 клапанова комби иска да се дръпнат сас момчето което идва сас едно фиат купе синио турбо учеше преди в моито училище някои познава ли го да ме свърже сус него
                Момче ,ти подиграваш ли се ? Момчето със синьото купе турбо никога няма да се навие на такава БЕЗСМИСЛЕНА ГОНКА,ако твоя човек сложи добра сума от пари ще има гонка лично аз ще я уредя

Got nos?

Коментар

Red Storm написа:
                  Омега-комби срещу Купе-турбо? Купето спокйно може да тръгне на 2ра и после да сложи направо 5та.Други предавки няма да са необходими.
                  Ако беше срещу JTD с ремап щеще да е по интересно...Дръпката е безсмислена,знаем с какъв потенциал разполага купето...
                  Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                  KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                  Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

sugarev написа:
                    чесно казано ако опелчето е сток съм навит за спорта да се пробваме.аз съм си сток само малко повече антифриз имам тва е

Коментар

Вече няма Фиат Форум България .... има Фиат Въглища България ....

Коментар

PB 5976 BC написа:
                        Вече няма Фиат Форум България .... има Фиат Въглища България ....
                        хахахахахах ами ние с "газифицираните самолети",ко ше праиме бре..??!?
                        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Ко ще правим ли .... ? Нищо!!! Кво да правим ... ? Те от тези пушилки в форума немога да си видя къде ми е Чат за срещите в Пловдив ... пък ти ме питаш какво ще правим.Знаеш ли колко зор видях докато го намеря .... ами после то нищо не се чете .... то тоя черен дим,нищо не се невиди ...... от толкова сажди чак стрелката на мишката ми се загуби ... бахти ппппфффффффффф

Коментар

Ама поне дима, като драснеш клечка кибрит, няма буум
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

PB 5976 BC написа:
                              Ко ще правим ли .... ? Нищо!!! Кво да правим ... ? Те от тези пушилки в форума немога да си видя къде ми е Чат за срещите в Пловдив ... пък ти ме питаш какво ще правим.Знаеш ли колко зор видях докато го намеря .... ами после то нищо не се чете .... то тоя черен дим,нищо не се невиди ...... от толкова сажди чак стрелката на мишката ми се загуби ... бахти ппппфффффффффф
                              споко колега идва есента,зимата....малко ша се поразредят пушилките...

Коментар

Тър,Тър,Тър,Тър,Тър,Тър,Тър,Тър,Тър,Тър,Тър,Тър ......

Коментар

Working...
                                X