викам че ще има колкото да не е без хич
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sugarev написа:момчета тука има един спорт които искам да биде разрешен един мои приятел сас една омега 2.0 16 клапанова комби иска да се дръпнат сас момчето което идва сас едно фиат купе синио турбо учеше преди в моито училище някои познава ли го да ме свърже сус него
Got nos?
Коментар
-
Red Storm написа:Омега-комби срещу Купе-турбо? Купето спокйно може да тръгне на 2ра и после да сложи направо 5та.Други предавки няма да са необходими.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
sugarev написа:момчета тука има един спорт които искам да биде разрешен един мои приятел сас една омега 2.0 16 клапанова комби иска да се дръпнат сас момчето което идва сас едно фиат купе синио турбо учеше преди в моито училище някои познава ли го да ме свърже сус него
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Вече няма Фиат Форум България .... има Фиат Въглища България ....Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Ко ще правим ли .... ? Нищо!!! Кво да правим ... ? Те от тези пушилки в форума немога да си видя къде ми е Чат за срещите в Пловдив ... пък ти ме питаш какво ще правим.Знаеш ли колко зор видях докато го намеря .... ами после то нищо не се чете .... то тоя черен дим,нищо не се невиди ...... от толкова сажди чак стрелката на мишката ми се загуби ... бахти ппппфффффффффф
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Ко ще правим ли .... ? Нищо!!! Кво да правим ... ? Те от тези пушилки в форума немога да си видя къде ми е Чат за срещите в Пловдив ... пък ти ме питаш какво ще правим.Знаеш ли колко зор видях докато го намеря .... ами после то нищо не се чете .... то тоя черен дим,нищо не се невиди ...... от толкова сажди чак стрелката на мишката ми се загуби ... бахти ппппффффффффффFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар