Tqnkata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tqnkata написа:Racer GT написа:И ти ли бе....мноу палатки мноу нящу... Саше почувствахме се кат абитюрентииииииииииииииии еи....Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
пичове утре ще има ли среща в 18:00 на гребната, че аз доста време не съм идвал с тая работа и лекции няма време, но утре може да имам малко време да намина да видя бегачките поздрави!!!Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Коментар
-
u_bo
Tqnkata написа:моля пак заповядайте
Коментар
-
Колеги изпаднаха ми гуми на доста добра цена и зимни и летни размери има също доста.Гумите са чисто нови,не са качвани изобщо,но са по стар DOT 2004,05,06,07.Стоели са на склад и сега се празни целия склад така че някои ако иска нещо да свирка.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Бърз преглед на седмицата:1) Колгата с Абарта засечен да кара бавничко по бул. Източен миналия ден усвирен ама то на тоз булевард никой не чува 2) Колегата Рейсър ГТ бе доволно усвирен за добро утро на моста на Панаирни палати Даже се и поздравихме преди да излети към колелото 3) Случаина среща с Бух в Касата на кафе маса до маса, заинтересува ме с тез ел. турбинки на 12в, нали и моя мотор е толкова 1.4 12волта Пробвахте ли новия асфалт на бул. България?with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Малък колега 16 летни нема...хахахахаха да излети....нема такова нещо бре,аз си кaрам аиляшкатаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
-
u_bo
Racer GT написа:Колеги изпаднаха ми гуми на доста добра цена и зимни и летни размери има също доста.Гумите са чисто нови,не са качвани изобщо,но са по стар DOT 2004,05,06,07.Стоели са на склад и сега се празни целия склад така че някои ако иска нещо да свирка.
Коментар
-
u_bo написа:Racer GT написа:Колеги изпаднаха ми гуми на доста добра цена и зимни и летни размери има също доста.Гумите са чисто нови,не са качвани изобщо,но са по стар DOT 2004,05,06,07.Стоели са на склад и сега се празни целия склад така че някои ако иска нещо да свирка.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
-
darkcat2005 написа:Бърз преглед на седмицата:1) Колгата с Абарта засечен да кара бавничко по бул. Източен миналия ден усвирен ама то на тоз булевард никой не чува 2) Колегата Рейсър ГТ бе доволно усвирен за добро утро на моста на Панаирни палати Даже се и поздравихме преди да излети към колелото 3) Случаина среща с Бух в Касата на кафе маса до маса, заинтересува ме с тез ел. турбинки на 12в, нали и моя мотор е толкова 1.4 12волта Пробвахте ли новия асфалт на бул. България?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар