Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tqnkata написа:
    Racer GT написа:
    И ти ли бе....мноу палатки мноу нящу... Саше почувствахме се кат абитюрентииииииииииииииии еи....
    колега...пише се абитУрент,а не абитЮрент
    яамо спокойно ще се научат да пишаи и на български ама ще мине време

Коментар

Tqnkata написа:
      Racer GT написа:
      И ти ли бе....мноу палатки мноу нящу... Саше почувствахме се кат абитюрентииииииииииииииии еи....
      мерси че ме поправихте...
      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
        Tqnkata написа:
        Racer GT написа:
        моля пак заповядайте
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Racer GT написа:
          Tqnkata написа:
          Racer GT написа:
          може и да те оправим,каквото и да означава това

Коментар

пичове утре ще има ли среща в 18:00 на гребната, че аз доста време не съм идвал с тая работа и лекции няма време, но утре може да имам малко време да намина да видя бегачките поздрави!!!
            Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
            Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
            Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
            Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!

Коментар

Tqnkata написа:
              моля пак заповядайте
              белия цвят на колата регистрира ли гo в КАТ / в талона/ ??а снимки искаха ли да прилагаш?

Коментар

u_bo написа:
                Tqnkata написа:
                моля пак заповядайте
                белия цвят на колата регистрира ли ги в КАТ / в талона/ ??а снимки искаха ли да прилагаш?
                няма нужда от снимки само големия талон и 20-тина лева
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Колеги изпаднаха ми гуми на доста добра цена и зимни и летни размери има също доста.Гумите са чисто нови,не са качвани изобщо,но са по стар DOT 2004,05,06,07.Стоели са на склад и сега се празни целия склад така че някои ако иска нещо да свирка.
                  Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

колеги тази седмица ще имали сабиране бе да знам ли да паля ли жълтия звар

Коментар

Йокохама Парада 205 / 45 / 16 има ли

Got nos?

Коментар

Бърз преглед на седмицата:1) Колгата с Абарта засечен да кара бавничко по бул. Източен миналия ден усвирен ама то на тоз булевард никой не чува 2) Колегата Рейсър ГТ бе доволно усвирен за добро утро на моста на Панаирни палати Даже се и поздравихме преди да излети към колелото 3) Случаина среща с Бух в Касата на кафе маса до маса, заинтересува ме с тез ел. турбинки на 12в, нали и моя мотор е толкова 1.4 12волта Пробвахте ли новия асфалт на бул. България?
                        with SGNote & HTC Wildfire 8G
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                        с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Малък колега 16 летни нема...хахахахаха да излети....нема такова нещо бре,аз си кaрам аиляшката

Коментар

Racer GT написа:
                            Колеги изпаднаха ми гуми на доста добра цена и зимни и летни размери има също доста.Гумите са чисто нови,не са качвани изобщо,но са по стар DOT 2004,05,06,07.Стоели са на склад и сега се празни целия склад така че някои ако иска нещо да свирка.
                            185/60/14195/55/14какви има? и цени ?

Коментар

u_bo написа:
                              Racer GT написа:
                              185/60/14195/55/14какви има? и цени ?
                              Летни,зимни..? 185/65/14 има зимно.195/55 или 60 бяха летни имаше 2 но заминаха...Колеги гумите не са мои на едни авери са-аз си взех две зимни чисто нови goodyear ultra grip за 100кинта двете.За момента има само зимни ако се интересувате от такива ще питам и ще пиша има ли нема ли...

Коментар

darkcat2005 написа:
                                Бърз преглед на седмицата:1) Колгата с Абарта засечен да кара бавничко по бул. Източен миналия ден усвирен ама то на тоз булевард никой не чува 2) Колегата Рейсър ГТ бе доволно усвирен за добро утро на моста на Панаирни палати Даже се и поздравихме преди да излети към колелото 3) Случаина среща с Бух в Касата на кафе маса до маса, заинтересува ме с тез ел. турбинки на 12в, нали и моя мотор е толкова 1.4 12волта Пробвахте ли новия асфалт на бул. България?
                                Еми то попринцип тези с Абарт не вървят много .... нормално .... !!!:D:D:D:D:D

Коментар

Working...
                                X