Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тянка,няма смисъл.75кс срещу 115кс-изхода е ясен.Не съм искал да се заяждам,само показах част от възможностите на моята печка.Кадета на колегата може да върви,но в неговия си клас.А да сравняваме стабилността и спирането на двете коли също не е редно.Двата автомобила нямат нищо общо.
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
      Тянка,няма смисъл.75кс срещу 115кс-изхода е ясен.Не съм искал да се заяждам,само показах част от възможностите на моята печка.Кадета на колегата може да върви,но в неговия си клас.А да сравняваме стабилността и спирането на двете коли също не е редно.Двата автомобила нямат нищо общо.
      исках да прозвучи иронично не ме разбирай погрешно колега
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

между другото искам да се похваля с няколко снимки за вчерашния абитурентски бал,на който присъствахме аз и още няколко колеги те си знаят кои са.
        Прикачени файлове
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

ми аз сам навит за едно стартиране.сега сам му сменил сигментите и о6те не са улегнали и след 2000 км ще е готов опела за едно замерване ама викам да е на магистрала че да няма посли пак ама то беше червено ама то паважче да няма оправдания или пак турбото не бе вклиучило и т.н. а и да ти кажа не сам сменял предавка след 2-ра
          kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

тянка честита абитуренска и дано да си изпил и 1-литарче алкохолче и заради мен :P :P

Коментар

Стана ми интересно ако Кадета победи кажете ми и аз да се пускам срещу 115 кончета... Айде че намирисвам как ще дръпна по магистралата Събито Да бе да
              with SGNote & HTC Wildfire 8G
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
              с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Тянка надявам се да сте си изкарали весело. Цвета на роклята да не го подбирахте според цвета на колата Очарователна е Абитуриентката!
                FIAT Bravo Club Plovdiv

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
                  ми аз сам навит за едно стартиране.сега сам му сменил сигментите и о6те не са улегнали и след 2000 км ще е готов опела за едно замерване ама викам да е на магистрала че да няма посли пак ама то беше червено ама то паважче да няма оправдания или пак турбото не бе вклиучило и т.н. а и да ти кажа не сам сменял предавка след 2-ра
                  Когато кажеш.А за червеното не съм ли прав?Кажи честно кога и как ме задмина?Аз спрях рязко ,защото светна червен светофар,ти направи опит да спреш ,но не успя и мина на червено.Даже щеше да ми направиш Стилото комби,за малко. На коя предавка сме били,няма значение.Стилото върви 214 по GPS.По километраж е 220.Повече не може.Ако искаш можем да се пробваме на Калояново,на завои,на качване ,на спускане,където кажеш.Само не тази събота и неделя,щото съм състезание на пистата в Калояново. Там ще се проверде 3ти кръг от БШТА. http://forum.rally-club.bg/viewtopic.php?f=25&t=7754
                  Octavia RS

Коментар

darkcat2005 написа:
                    Стана ми интересно ако Кадета победи кажете ми и аз да се пускам срещу 115 кончета... Айде че намирисвам как ще дръпна по магистралата Събито Да бе да
                    няма невъзможни неща... Кадета с тея нови сигменти ша излита...
                    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

щок имам предизвикателство ще го приема то наи много до края на другия месец са улегнали сигментите и ще се качим на магистрала след като те мина там ще те мина и на балканско каране едно слизане и ако още имаш достоинство ще се качим и нагоре за да ми гледаш пак табелата опел кадетт 1.6

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
                        щок имам предизвикателство ще го приема то наи много до края на другия месец са улегнали сигментите и ще се качим на магистрала след като те мина там ще те мина и на балканско каране едно слизане и ако още имаш достоинство ще се качим и нагоре за да ми гледаш пак табелата опел кадетт 1.6
                        Колега,спри с тези необмислени изказвания!Кола с две дискови и две барабанни спирачки няма начин да спира по-добре в завоите от кола с четири дискови спирачки и АБС.На третия завои си подпалил предните накладки и си дотам.
                        Octavia RS

Коментар

За вас незнам ама със Събито се разбрахме да се пуснем Условията са прости: 20км всеки разполага със 1,50 лв за гориво / Ще се излъчат победители в 2 категории; кой е минал повече километри и кои е стигнал по бързо поне до 1/4 на трасето Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Гонката ще е отворена и за други желаещи (колеги на метан и пропанбутан имат предимства смятам) Май кафето днес ми идва вповече
                          FIAT Bravo Club Plovdiv

Коментар

darkcat2005 написа:
                            За вас незнам ама със Събито се разбрахме да се пуснем Условията са прости: 20км всеки разполага със 1,50 лв за гориво / Ще се излъчат победители в 2 категории; кой е минал повече километри и кои е стигнал по бързо поне до 1/4 на трасето Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Гонката ще е отворена и за други желаещи (колеги на метан и пропанбутан имат предимства смятам) Май кафето днес ми идва вповече
                            то ако е само кафе па добре ми да няма и друго...
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                              darkcat2005 написа:
                              то ако е само кафе па добре ми да няма и друго...
                              знам ли го кво e пил,маи не е само тва....
                              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Мотат се едни 100 гайде в хладилника в офиса и ме подканват да си направя ирландско кафе ама ши ма усетат
                                FIAT Bravo Club Plovdiv

Коментар

Working...
                                X