darkcat2005 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хахахаха звяр ама бафен като тигъра (себлезъба) от ледена епоха.... Знаеш ли що не парам под 120 по магистралата от София? Щото докато набере от 80 до 120 отново и ще съм на отбивката за Пещера вече Yellow_Flash_Colorz_PDT_10with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Tqnkata написа:Racer GT написа:darkcat2005 написа:misira80 написа:на ниякои не му ли трябват лети джанти от ланчия евтиникаfiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече
Коментар
-
darkcat2005 написа:Недей така знаем те как караш и как бърн-аут правишFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
darkcat2005 написа:Хахахаха звяр ама бафен като тигъра (себлезъба) от ледена епоха.... Знаеш ли що не парам под 120 по магистралата от София? Щото докато набере от 80 до 120 отново и ще съм на отбивката за Пещера вече Yellow_Flash_Colorz_PDT_10FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
щракалче това стило бе 2-3 врати и пишеше фиат форум балгария ама не като твоито на фията ми ръкописно и нещо "шофиора" го бе шубе да натиска маи маи педала че ту даде газ ту спирачка и затова му отправих послание кът го е шубе да натиска по добре да си кара с 50на 5-та и да не се пъни много многоkara fiat bravo na maslooooo
Коментар
-
Re:
PB3408CH написа:щракалче това стило бе 2-3 врати и пишеше фиат форум балгария ама не като твоито на фията ми ръкописно и нещо "шофиора" го бе шубе да натиска маи маи педала че ту даде газ ту спирачка и затова му отправих послание кът го е шубе да натиска по добре да си кара с 50на 5-та и да не се пъни много многоFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Re:
PB3408CH написа:какво става бре абе тази сутрин едно Стило JTD някво такова отзад с надпис фиат форум балгария се опита да се опана на стария опел ама маи нямаше куража да натиска на паветата на "Чайка" колега ако немаш кураж да натискаш по добре не натискаиOctavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Re:
Red Storm написа:PB3408CH написа:какво става бре абе тази сутрин едно Стило JTD някво такова отзад с надпис фиат форум балгария се опита да се опана на стария опел ама маи нямаше куража да натиска на паветата на "Чайка" колега ако немаш кураж да натискаш по добре не натискаиFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар