Едно въпросче тука да задам :D .... ония ден забелязах че не ми светят стоповете ... не като натиска спирачка ами онези кръкчета около мигача ... незнам каде стоят бушоните за тях да ги сменя а пък да е от крушките и двете едновременно да гръмнат много страмно .... благодаря за споделеното инфо ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ChosenOne написа:Едно въпросче тука да задам :D .... ония ден забелязах че не ми светят стоповете ... не като натиска спирачка ами онези кръкчета около мигача ... незнам каде стоят бушоните за тях да ги сменя а пък да е от крушките и двете едновременно да гръмнат много страмно .... благодаря за споделеното инфо ...fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече
Коментар
-
ChosenOne написа:Едно въпросче тука да задам :D .... ония ден забелязах че не ми светят стоповете ... не като натиска спирачка ами онези кръкчета около мигача ... незнам каде стоят бушоните за тях да ги сменя а пък да е от крушките и двете едновременно да гръмнат много страмно .... благодаря за споделеното инфо ...with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
darkcat2005 написа:ChosenOne написа:Едно въпросче тука да задам :D .... ония ден забелязах че не ми светят стоповете ... не като натиска спирачка ами онези кръкчета около мигача ... незнам каде стоят бушоните за тях да ги сменя а пък да е от крушките и двете едновременно да гръмнат много страмно .... благодаря за споделеното инфо ...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
ChosenOne написа:Тва там триъгълното където се сваля го знам ... ама на него няма фигурка за стоповете отзад (има ляв къс ... ляв дълъг ... десен къс и тнат ) точно за стоповете няма .... иначе ше почистя клемите да видя кво ше стане ....with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
ChosenOne написа:Тва там триъгълното където се сваля го знам ... ама на него няма фигурка за стоповете отзад (има ляв къс ... ляв дълъг ... десен къс и тнат ) точно за стоповете няма .... иначе ше почистя клемите да видя кво ше стане ....FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Шаси врата калник фар стоп волан табло седалка колан огледало броня гума джанта фланец спирачки нагладки болтове носачи полуоски лагери главини амортесъори пружини двигател казанче глава клапан повдигач кученца бутала биели биелни болтове колянов вал биелни лагери картер целиндров блок изпускателен колектор всмукателен колектор рейка дюзи ЕКУ турбина интеркулер турбо пътища радиатор компресор филтър казанче акумолатор чистачки антена багажник пожарогасител аптечка жилетка крик АГУ бензинова помпа говорители крайно стъпало кабели пепелник плеър двд много диоди стелки крайно гърне средно гърне резонатор права генерация преден мост заден мост стабилизираща щанга тампони кормилна рейка кормилни накрайници шарнири маншони скоростна кутия маховик притискател феродов диск аксиален лагер ..........само това ми трябва и ще имам една много яка колаFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:Шаси врата калник фар стоп волан табло седалка колан огледало броня гума джанта фланец спирачки нагладки болтове носачи полуоски лагери главини амортесъори пружини двигател казанче глава клапан повдигач кученца бутала биели биелни болтове колянов вал биелни лагери картер целиндров блок изпускателен колектор всмукателен колектор рейка дюзи ЕКУ турбина интеркулер турбо пътища радиатор компресор филтър казанче акумолатор чистачки антена багажник пожарогасител аптечка жилетка крик АГУ бензинова помпа говорители крайно стъпало кабели пепелник плеър двд много диоди стелки крайно гърне средно гърне резонатор права генерация преден мост заден мост стабилизираща щанга тампони кормилна рейка кормилни накрайници шарнири маншони скоростна кутия маховик притискател феродов диск аксиален лагер ..........само това ми трябва и ще имам една много яка колаfiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече
Коментар
-
Racer GT написа:darkcat2005 написа:ChosenOne написа:Едно въпросче тука да задам :D .... ония ден забелязах че не ми светят стоповете ... не като натиска спирачка ами онези кръкчета около мигача ... незнам каде стоят бушоните за тях да ги сменя а пък да е от крушките и двете едновременно да гръмнат много страмно .... благодаря за споделеното инфо ...Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
dobrujanetza написа:Racer GT написа:darkcat2005 написа:ChosenOne написа:Едно въпросче тука да задам :D .... ония ден забелязах че не ми светят стоповете ... не като натиска спирачка ами онези кръкчета около мигача ... незнам каде стоят бушоните за тях да ги сменя а пък да е от крушките и двете едновременно да гръмнат много страмно .... благодаря за споделеното инфо ...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар