Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Едно въпросче тука да задам :D .... ония ден забелязах че не ми светят стоповете ... не като натиска спирачка ами онези кръкчета около мигача ... незнам каде стоят бушоните за тях да ги сменя а пък да е от крушките и двете едновременно да гръмнат много страмно .... благодаря за споделеното инфо ...
    Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

ChosenOne написа:
      Едно въпросче тука да задам :D .... ония ден забелязах че не ми светят стоповете ... не като натиска спирачка ами онези кръкчета около мигача ... незнам каде стоят бушоните за тях да ги сменя а пък да е от крушките и двете едновременно да гръмнат много страмно .... благодаря за споделеното инфо ...
      първо си виж масата на стоповете.после и клеми те
      fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
      ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

ChosenOne написа:
        6-те ламби да са изгоряли едновременно невярвам... Провери си лемите може наистина да е оттам и често срещана причина да правят дискотека светлините отзад, относно бушоните- те са под триъгален капак между шофьорската врата и волана доло ( на капака има нещо като джобче поне при мен) бушоните са описани със знаци, много добре се разчита от всички за разлика от германските коли които всичко е написано със думи и имат по 32 бушона (говоря за Аудито А4 на баща ми)...
        with SGNote & HTC Wildfire 8G
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
        с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

darkcat2005 написа:
          ChosenOne написа:
          6-те ламби да са изгоряли едновременно невярвам... Провери си лемите може наистина да е оттам и често срещана причина да правят дискотека светлините отзад, относно бушоните- те са под триъгален капак между шофьорската врата и волана доло ( на капака има нещо като джобче поне при мен) бушоните са описани със знаци, много добре се разчита от всички за разлика от германските коли които всичко е написано със думи и имат по 32 бушона (говоря за Аудито А4 на баща ми)...
          Дам и на мен ми се беше случило,причината е липса на маса... като натиснех спирачка и ставаше диско отзаде нема такия светлинни ефекти,но като зачистих клемите на буксите и сичко си доиде на местото.
          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Тва там триъгълното където се сваля го знам ... ама на него няма фигурка за стоповете отзад (има ляв къс ... ляв дълъг ... десен къс и тнат ) точно за стоповете няма .... иначе ше почистя клемите да видя кво ше стане ....
            Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

ChosenOne написа:
              Тва там триъгълното където се сваля го знам ... ама на него няма фигурка за стоповете отзад (има ляв къс ... ляв дълъг ... десен къс и тнат ) точно за стоповете няма .... иначе ше почистя клемите да видя кво ше стане ....
              До колкото съм запознат отпред и отзад са на едно като са разделени ляво и дясно. Ама бушоните на габаритите предполагам че трябва да проверяваш...
              with SGNote & HTC Wildfire 8G
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
              с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

ChosenOne написа:
                в средата на клемореда с бушоните има един предпазител,който е 10 Амперов той ти е за габарите,но моя е съвет е за да си напълно сигурен,че е от там да си провериш и отпред габарита свети ли.Иначе или изгорели крушки,или клемите на стоповете са яко ръждясали.
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Шаси врата калник фар стоп волан табло седалка колан огледало броня гума джанта фланец спирачки нагладки болтове носачи полуоски лагери главини амортесъори пружини двигател казанче глава клапан повдигач кученца бутала биели биелни болтове колянов вал биелни лагери картер целиндров блок изпускателен колектор всмукателен колектор рейка дюзи ЕКУ турбина интеркулер турбо пътища радиатор компресор филтър казанче акумолатор чистачки антена багажник пожарогасител аптечка жилетка крик АГУ бензинова помпа говорители крайно стъпало кабели пепелник плеър двд много диоди стелки крайно гърне средно гърне резонатор права генерация преден мост заден мост стабилизираща щанга тампони кормилна рейка кормилни накрайници шарнири маншони скоростна кутия маховик притискател феродов диск аксиален лагер ..........само това ми трябва и ще имам една много яка кола
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                    Шаси врата калник фар стоп волан табло седалка колан огледало броня гума джанта фланец спирачки нагладки болтове носачи полуоски лагери главини амортесъори пружини двигател казанче глава клапан повдигач кученца бутала биели биелни болтове колянов вал биелни лагери картер целиндров блок изпускателен колектор всмукателен колектор рейка дюзи ЕКУ турбина интеркулер турбо пътища радиатор компресор филтър казанче акумолатор чистачки антена багажник пожарогасител аптечка жилетка крик АГУ бензинова помпа говорители крайно стъпало кабели пепелник плеър двд много диоди стелки крайно гърне средно гърне резонатор права генерация преден мост заден мост стабилизираща щанга тампони кормилна рейка кормилни накрайници шарнири маншони скоростна кутия маховик притискател феродов диск аксиален лагер ..........само това ми трябва и ще имам една много яка кола
                    кво ти стана ве .да не зацапа свещите
                    fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
                    ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

Tqnka отпред си светят габаритите които ме наведе на идеята за крушките и бях прав .... 6те са изгорели ... някой ми е направил крушкова магия хихих ... иначе мерси за отреагирането машини си сте :D
                      Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

Racer GT написа:
                        darkcat2005 написа:
                        ChosenOne написа:
                        Дам и на мен ми се беше случило,причината е липса на маса... като натиснех спирачка и ставаше диско отзаде нема такия светлинни ефекти,но като зачистих клемите на буксите и сичко си доиде на местото.
                        Има, има... На ВАЗ-2105 става даже чок гюзлери дискотека.... А за бусите си абсЕлютно прав.
                        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
                          Racer GT написа:
                          darkcat2005 написа:
                          ChosenOne написа:
                          Има, има... На ВАЗ-2105 става даже чок гюзлери дискотека.... А за бусите си абсЕлютно прав.
                          моита фърст кола беше 2107 така че знам кво е,даже там дискотяката беше още по-готяна...кат минавах от габарити към къси и светеха диагонално опред отляво и отзад отдясно,като минавах от къси на дълги обратно...кат линеика.Колегаааааа машини сме бре-дигаме по 120 кила от лежанка...
                          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

иухуууууууууууууууууу
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Само аз ли не съм на работа в събота?

Коментар

Airfan написа:
                                Само аз ли не съм на работа в събота?
                                И ние не сме от Зарата.Чакай ни малко след отбивката от магистралата към с.Труд в 8:10 часа да пътуваме заедно към Калояново.Поздрави. :D
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X