Red Storm написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sUkI написа:Видко,ти пък най-малко ша викаш закво не съм дошъл.Да не съм "икономично-"бърз""като теб хаха.Иначе дизелчето неможе да ме уплаши на магистралата , мапнато jtd на италфеста неможа по шипка да ме дръпне и бяхме 3ма човека в колата...
Коментар
-
Airfan написа:sUkI написа:Видко,ти пък най-малко ша викаш закво не съм дошъл.Да не съм "икономично-"бърз""като теб хаха.Иначе дизелчето неможе да ме уплаши на магистралата , мапнато jtd на италфеста неможа по шипка да ме дръпне и бяхме 3ма човека в колата...
Got nos?
Коментар
-
sUkI написа:Airfan написа:sUkI написа:Видко,ти пък най-малко ша викаш закво не съм дошъл.Да не съм "икономично-"бърз""като теб хаха.Иначе дизелчето неможе да ме уплаши на магистралата , мапнато jtd на италфеста неможа по шипка да ме дръпне и бяхме 3ма човека в колата...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
sUkI написа:Airfan написа:sUkI написа:Видко,ти пък най-малко ша викаш закво не съм дошъл.Да не съм "икономично-"бърз""като теб хаха.Иначе дизелчето неможе да ме уплаши на магистралата , мапнато jtd на италфеста неможа по шипка да ме дръпне и бяхме 3ма човека в колата...
Коментар
-
Airfan написа:sUkI написа:Airfan написа:sUkI написа:Видко,ти пък най-малко ша викаш закво не съм дошъл.Да не съм "икономично-"бърз""като теб хаха.Иначе дизелчето неможе да ме уплаши на магистралата , мапнато jtd на италфеста неможа по шипка да ме дръпне и бяхме 3ма човека в колата...
Got nos?
Коментар
-
emzo написа:sUkI написа:мапнато jtd на италфеста неможа по Шипка да ме дръпне и бяхме 3ма човека в колата...
Got nos?
Коментар
-
А след 22ч да съберем дежурните от районните по-добре ли е? И имах впредвид да се пробваме на магистралата,не в града.Ако ще се трепем ,да сме само ние.Примерно някъде по отсечката Пловдив-Чирпан.По-спокойно е.Пускаме една отцепка да провери чисто ли е и да звънне.Изчакваме да няма трафик и заставаме един до друг.Нищо сложно.Както и да е.Друг път.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
sUkI написа:Видко,ти пък най-малко ша викаш закво не съм дошъл.Да не съм "икономично-"бърз""като теб хаха.Иначе дизелчето неможе да ме уплаши на магистралата , мапнато jtd на италфеста неможа по шипка да ме дръпне и бяхме 3ма човека в колата...ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар