Geraka написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде на среща в Студентски Град!
Collapse
X
-
kiler_4o написа:бе и аз май се напъхах между шамарите, ама... :DВажното е Fun да става Както е тръгнало защо не си направим някоя от срещите нещо като гонки направо? Все ще има навити, сигурен съм, все пак срещите са в студ. град, тук са най-вече студенти, а повечето студенти са навити за гонки :D
Коментар
-
Kotseto написа:kiler_4o написа:бе и аз май се напъхах между шамарите, ама... :DВажното е Fun да става Както е тръгнало защо не си направим някоя от срещите нещо като гонки направо? Все ще има навити, сигурен съм, все пак срещите са в студ. град, тук са най-вече студенти, а повечето студенти са навити за гонки :D
Коментар
-
kiler_4o написа:Kotseto написа:kiler_4o написа:бе и аз май се напъхах между шамарите, ама... :DВажното е Fun да става Както е тръгнало защо не си направим някоя от срещите нещо като гонки направо? Все ще има навити, сигурен съм, все пак срещите са в студ. град, тук са най-вече студенти, а повечето студенти са навити за гонки :DFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
iceflame написа:kiler_4o написа:Kotseto написа:kiler_4o написа:бе и аз май се напъхах между шамарите, ама... :DВажното е Fun да става Както е тръгнало защо не си направим някоя от срещите нещо като гонки направо? Все ще има навити, сигурен съм, все пак срещите са в студ. град, тук са най-вече студенти, а повечето студенти са навити за гонки :D
Коментар
-
liverpool235 написа:iceflame написа:Мене за сряда не ме бройте, че няма да съм в София.... Приятно лято :D и някой ако идва към Слънчев бряг да звънкаFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар