Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колегата Стайков ги прее**а да се дърпат там на завоя, ама той отвътре, и реално 200-те метра всъщност са окло 75-80, и предвид кривата на завоя - "ибаси машината" изминава да речем 75 метра, а другият - 80 и повече, и то в насрещното! Което е предпоставка за успеха на "ибаси машината"

Коментар

ogi28b написа:
      Колегата Стайков ги прее**а да се дърпат там на завоя, ама той отвътре, и реално 200-те метра всъщност са окло 75-80, и предвид кривата на завоя - "ибаси машината" изминава да речем 75 метра, а другият - 80 и повече, и то в насрещното! Което е предпоставка за успеха на "ибаси машината"
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

ogi28b написа:
        Тръгнахме ОТ завоя, което реално погледнато значи, че се движим само и единствено на ПРАВО.... Нямаше абсолютно никаква кривка. А това за насрещното му се губи смисъла при положение, че в него нямаше други превозни средства.... Ши мъ извиняяти ама "Ибаси машината" си е ебаси машината :P и е с 200 кила по-малко от "Кошмара", кво като същият е 20 умрели коня отгоре
        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Нема значение, на Герака с новата помпа ще му дишаш пушека, а номера му го запиши преди старта , че после много бързо ще замине и няма да имаш време да го прочетеш целия "Ибаси машината" (Откъде тръгна тоя лаф м/у др.? )

Коментар

ogi28b написа:
            Нема значение, на Герака с новата помпа ще му дишаш пушека, а номера му го запиши преди старта , че после много бързо ще замине и няма да имаш време да го прочетеш целия "Ибаси машината" (Откъде тръгна тоя лаф м/у др.? )
            От пътуването, което ще ми остане за цял живот - Долна Баня - София !
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
              ogi28b написа:
              И от случката, когато щеше да предизвика ПТП и се чудеше да спре или да даде газ - познайте какво направи? - все пак кара "ибаси машината" :D

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Ichkin написа:
                ogi28b написа:
                И на мен и на мен ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

bachev написа:
                  ogi28b написа:
                  Тръгнахме ОТ завоя, което реално погледнато значи, че се движим само и единствено на ПРАВО.... Нямаше абсолютно никаква кривка. А това за насрещното му се губи смисъла при положение, че в него нямаше други превозни средства.... Ши мъ извиняяти ама "Ибаси машината" си е ебаси машината :P и е с 200 кила по-малко от "Кошмара", кво като същият е 20 умрели коня отгоре
                  Ех от толкова работа не остана време да погледна темата....Щом Оги е на моя страна значи няма от какво да се притеснявам... Ще направим старт отново, ама за да имам някакъв шанс ще тръгнем от летящ, че ти нали си с Continental Premium Contakt 2 ... :D :D :D ПС: Утре ви чакам в 19:00 и Радо носи фотоапарата

Коментар

Те може да са континентал контакт, ама с тях - "ибаси машината" няма контакт с континента, ами лети, лети....

Коментар

Абе и аз шъ гледам да се освободя да дойда, ама .... Май е хубаво да обадим в темата, че ако не сме на колелото сме в бакарди ... че времето едно жежко такова - пиче :D
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Kotseto написа:
                        ПС: Утре ви чакам в 19:00 и Радо носи фотоапарата
                        Да вземеш да ме минеш ли?
                        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Аз пропускам тая сряда,че ме чака един четеж ии трябва задължително да го отметна до утре.. От другата сряда ще доведа и още едно попълнение в редиците
                          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Geraka написа:
                            Kotseto написа:
                            18 и 30 съм при теб...

Коментар

Kotseto написа:
                              Geraka написа:
                              Kotseto написа:
                              18 и 30 съм при теб...
                              Егати хората сте.... и ще снимате чак.....
                              Прикачени файлове

Коментар

Ееее де, нали спомена че искаш да гледаш и ако ти хареса ще се включиш.... Хем каза да не казваме, пък сам се издаваш...

Коментар

Working...
                                X