Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не се ебавайте с батко ви, че гуми - режем всякакви .. После къртя, чистя и извозвам
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Irka_fihi написа:
      А тясната му специалност да не би да е "Практически приложения на лютичето, мандрагората и лудото биле в бита"?
      Може да е тесен специалист при два много специфични вида цветя - Мушкато и след това Бегония Който разбрал - разбрал :DП.П. Нищо лично ей! Майтап да става
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
        Irka_fihi написа:
        А тясната му специалност да не би да е "Практически приложения на лютичето, мандрагората и лудото биле в бита"?
        Може да е тесен специалист при два много специфични вида цветя - Мушкато и след това Бегония Който разбрал - разбрал :DП.П. Нищо лично ей! Майтап да става
        Брато ... преди да стигна до мушкатото, засаждам едно омайниче за заблуда на противника ...
        Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Големи агро-специалисти имало тук.... Доколкото знам, тези цветя са неразривно свързани: омайниче, мушкато, бегония, момини сълзи. Напомням ви, че срокът за записване за Долна Баня е удължен до 6 април, а самото плащане може да се извърши на място, не е задължително да превеждате предварително пари. Така че има още време, но за да не забравите, запишете се от сега

Коментар

Абе бездарници ... знаете ли, че утре май трябва да имаме среща ... ваща мама :DВъпреки приятелския характер на разговора, и това че всички се познавате (познаваме ), ако непознат прочете този коментар - може да си помисли че си псуваш безнаказано. Съобразявай се все пак. Постът остава непроменен.ogi28b
            Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
              Абе бездарници ... знаете ли, че утре май трябва да имаме среща ... ваща мама :D
              Бах и аз една среща да изпусна
              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Абе Бачев никъв го няма. Ония със адската машина.Ко стана ся. Ще се събираме ли?
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Аз ще съм на линия довечера. Някой друг?
                  FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                  FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Geraka написа:
                    Абе Бачев никъв го няма. Ония със адската машина.Ко стана ся. Ще се събираме ли?
                    Къде без мен бре На линия съм довечера. Всички са поканени :П 19ч. на обръщалото.
                    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

И тоя път някой да снима, че тука разни хора ме разпитваха дали верно се събираме, че пишеме само 2-3ма човека ....
                      Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
                        И тоя път някой да снима, че тука разни хора ме разпитваха дали верно се събираме, че пишеме само 2-3ма човека ....
                        После да сложите на ФотоШоп и мен, че съм на 300км. от там. Поздрави

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Не ми се чете цялата тема колеги за това ще питам направо: къде точно се събирате?? кое е това обръщало?? и до колко часа горе долу стоите на срещата, защото мога да мина малко по късно, примерно към 18,30-19,00 часа, че много задачи :D
                          punto HGT

Коментар

didich написа:
                            Не ми се чете цялата тема колеги за това ще питам направо: къде точно се събирате?? кое е това обръщало?? и до колко часа горе долу стоите на срещата, защото мога да мина малко по късно, примерно към 18,30-19,00 часа, че много задачи :D
                            Срещата е от 19 часа, така че няма да закъснееш.Мястото е това:
                            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

След 1 час ще мога да се похваля с новите ми дръжки :D
                              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Приятно изкарване, другия път
                                punto HGT

Коментар

Working...
                                X