Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искам ви на линия след 1 час
    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

С kiler4o снощи след срещата два пъти се разминахме малко по-"рисково". И двата пъти на един и същи завой.Първо аз излизах от завоя, а после той (направи нарушение, ей), но втория път го освирках.ПС: Избягвай го този ляв, че си е опасно Поздрави

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

mitenceto89 написа:
        С kiler4o снощи след срещата два пъти се разминахме малко по-"рисково". И двата пъти на един и същи завой.Първо аз излизах от завоя, а после той (направи нарушение, ей), но втория път го освирках.ПС: Избягвай го този ляв, че си е опасно Поздрави
        я, я, къде това, че нещо не помня? :D Или може би за мен не е било рисково За мен рисково е доста над рисковото за повечето хора едит: Пак повтарям, не ми свирете, светете ми, защото слушам силно музика и не чувам :D

Коментар

kiler_4o написа:
          mitenceto89 написа:
          я, я, къде това, че нещо не помня? :D Или може би за мен не е било рисково За мен рисково е доста над рисковото за повечето хора едит: Пак повтарям, не ми свирете, светете ми, защото слушам силно музика и не чувам :D
          Левият завой от твоя блок към Фантастико.Ако не бях намалил щеше да ме "усетиш" ако не чуеш клаксона.

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

mitenceto89 написа:
            kiler_4o написа:
            mitenceto89 написа:
            Левият завой от твоя блок към Фантастико.Ако не бях намалил щеше да ме "усетиш" ако не чуеш клаксона.
            Ааа, така кажи бе, аз там редовно си ги сека На това място не можеш иначе да излезеш... иначе поне тръгвам с газ до край, гледам да не съм чак толкова нахален

Коментар

Чшшш пичове ... аре се записваме за долна баня, че не остана време ...
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ми айде записвайте се, ко се мотате?
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Ми айде записвайте се, ко се мотате?
                  Аааа ... ти няяш право да пишеш в тая тема ... не сме те виждали на определената ни като "аграрна" среща
                  Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ааааа, без такива, аз съм като пръскачка из лозе и се мятам по сички теми.
                    Ванга

Коментар

Защо пък "аграрна"?
                      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

iceflame написа:
                        Защо пък "аграрна"?
                        Заради моята нежна натура
                        Fiat Forum Bulgaria

Коментар

iceflame написа:
                          Защо пък "аграрна"?
                          Защото е виден софийски земеделец.
                          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Или по-скоро ботаник и най-вече се е специализирал в цветята
                            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                              Irka_fihi написа:
                              Или по-скоро ботаник и най-вече се е специализирал в цветята
                              Тясно специализиран викаш
                              Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

А тясната му специалност да не би да е "Практически приложения на лютичето, мандрагората и лудото биле в бита"?
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X