Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Олеле ти верно ли се метна на е30
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

BEX---GT написа:
      момчета, вече съм моторизиран...при първа възможност цфвам на среща...за подсказка - 7 години назад от фиата съм ааа, има го и в темата каква ще е следващата ви кола... хората викат фантазирали там... пък я виж има много работа, но ще стане лъскачка...
      Айде честита и да те слуша..
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

мерси, мерси, чул ви Господ...че фиата мене доста ме изторомози откъм ремонти...е30-ка, черна с някое друго подобрение, понавървява... ама най-якото е, че задницата върви поече от предницата (но и за това ще трябва време да се науча) има работа доста, ръждичка малко, боя, едно хлопане трябва да оправя салона да го постегна, но знаете, че изпипвам нещата и ще стане една от най-готините е30-ки за сега спи в гаража, че я пазя от влагата, напролет за боя и така, но ще я доведа на среща да я видите, пък и без това ми се ходи на фиат срещи, че онези малко нахакани... отдавна ми беше мечта, още откак видях преди 10-тина години как се взима завой с такава кола...и най-якото няма хидравлика и направо ми окапват ръцете ама си е тръпка де разхода и варира от 9 до 20, че може и още... ама нима това е най-важното
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

Маняк си си. Айде тая Сряда я карай на срещата да и се порадваме малко, че и аз ще имам с какво да се похваля тогава Айде честито още един път и много безаварийни и без основни ремонти вече. Още малко оф....С какъв двигател е?Само като си помисля за задно и ми потичат лигите
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

1.8IS с някое и друго подобрение.. първия път, леко влажно, с 4 нови зимни гуми, като набих втора, като пуснах съединителя и задницата почна да ме изпреварва , а това карам колата от 1 час... все едно наново се уча да карам кола мания е, сега карам леко, минал съм 20-30км де, докато оправя предницата и прегледам цялата ходова част - лекичко, после има време да се уча на занаята... пп за срещата ще видим, ако е сухо ще дойда, но нали ме знаете какъв съм олигофрен... искам да сваля всички кори, седалки.. и да намажа отвътре против ръжда, че все пак си а на 20 години... почти колкото мен има тръгнала тук-там и искам да я спра навреме, да си нямам ядове вбъдеще
            e30 forever!

Коментар

Да ти е честита братле! Мн и безаварийни километри ти пожелавам, и разходите по нея да са само за гориво (като гледам разхода ще иска такова) Като помня Бравото ти какво беше, сигурен съм че ще я направип кукла!!
              Brava 103HP
              ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Geraka май ще се похвали тази седмица с вече монтираните фарове с лупи?

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

няма да мога да дойда тази седмица, че вече почнах с розглобяването...има ръжда, с която да се похваля, но за 20-годишна кола си е направо почти нищо.. два тампона трябва да сменям, абе мани филма е голям, ама и мотивацията също
                  e30 forever!

Коментар

Следващата среща Сряда 17.03 на познатото място Бекс да ти е честита новата придобивка и със здраве да си я караш. Много безаварийни пътувания ти желая
                    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Благодаря, благодаря, искам да я оправя в най-скоро време и пак почвам да идвам
                      e30 forever!

Коментар

къде и кога се събирате,че нещо не разбрах
                        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
                          къде и кога се събирате,че нещо не разбрах
                          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=49846&postdays=0&postorder=asc&sta rt=0 - В първият пост на темата е написано.Има даже и карта.Тази сряда ще се събираме.

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

BEX---GT написа:
                            Благодаря, благодаря, искам да я оправя в най-скоро време и пак почвам да идвам
                            Стискаме палци!Пък тъмно ще има и малко разнообразие на фона на всички фиатки на срещите ..
                            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Аиииде на срещата тая вечер :D :D
                              Brava 103HP
                              ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
                                Аиииде на срещата тая вечер :D :D
                                Е айде де. Тебе никъв те няма. Изгуби се последните месеци. :D

Коментар

Working...
                                X