Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не мога да обещая, но ще се постарая да дойда и на двете срещи Тъкмо на колегата с бялото пунто ще мога да покажа нововъведенията в музиката ми. Той си знае за какво коворя И другия път да не ми лепиш лепенки на предния джам когато се засечем на ОМВ Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
    Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
    Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
    Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

Аз отпадам за Събота. Прецакаха ме да съм на работа
      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

mitenceto89 написа:
        ПС: Утре ще чакаме Радо да се похвали с нещо ново
        Страшен еее ... Направо цял ден му се радвам.. За малко да го залепя на обратно човек..
        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Амии... като цяло съм останал с впечатление, че са всяка седмиац срещите, чудех се дали не са през 1 седмица, ама...утре сутринта заминавам за Кюстендил, така че няма да стане номера

Коментар

kiler_4o написа:
            Амии... като цяло съм останал с впечатление, че са всяка седмиац срещите, чудех се дали не са през 1 седмица, ама...утре сутринта заминавам за Кюстендил, така че няма да стане номера
            Официално са първа и трета сряда от месеца, а това, че ние се виждаме по-често е отделен въпрос Звъннете на Ичкина за кафето днес, че той 100% не е прочел темата
            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Преди две-три години, когато аз и още няколко ентусиаста предложихме да има срещи и в Студентски град като постоянно място за срещи определихме Комитите, защото винаги беше празно и има голям паркинг Постепенно на някои хора ( ще замълча тактично кой колега поде инициативата ) явно им беше прекалено далеч и преместиха срещите в...Красно село точно до гъ*а си и повлякоха крак всички. Аз тогава се отказах да ходя, защото това не бяха срещи в Студентски вече...пародия пълна. Както виждам има възраждане на идеята Сега има ли някакво традиционно заведение или място, за да знам като ми се отвори възможност да дойда
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
                Преди две-три години, когато аз и още няколко ентусиаста предложихме да има срещи и в Студентски град като постоянно място за срещи определихме Комитите, защото винаги беше празно и има голям паркинг Постепенно на някои хора ( ще замълча тактично кой колега поде инициативата ) явно им беше прекалено далеч и преместиха срещите в...Красно село точно до гъ*а си и повлякоха крак всички. Аз тогава се отказах да ходя, защото това не бяха срещи в Студентски вече...пародия пълна. Както виждам има възраждане на идеята Сега има ли някакво традиционно заведение или място, за да знам като ми се отвори възможност да дойда
                Събираме се първа и трета сряда на всеки месец. Като за начало стоим от 19 до 20ч. на обръщалото на автобуси 94 и 280 м/у УНСС и НСА. После пием по кафе/бира/чай в Бакарди, понеже там винаги е празно
                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Добре знам го и обръщалото и Бакарди къде е Ще намина някой път задължително :P
                  == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Бачеееееев, супер несериозен си, къде ти е аватара
                    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                    e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                      Бачеееееев, супер несериозен си, къде ти е аватара
                      Че на тоя кво му е бре Малко промяна, много ме изкефи този като го видях
                      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

аз не виждам да имаш аватар, ама явно от работата ми е блокирано... довечера вкъщи ще го погледна
                        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                        e30 forever!

Коментар

К`во става за утре никой нищо не пише! Дайте по-сериозно и ви искам всички на обръщалото.

Коментар

Kotseto написа:
                            К`во става за утре никой нищо не пише! Дайте по-сериозно и ви искам всички на обръщалото.

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Kotseto написа:
                              И ние те очакваме Коце
                              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Дано не се отнеса нещо и да забравя за срещата... Ако някой ми има телефона и закъснея - звъннете ми Да чуете новия спортен звук на пунтото с мега яката генерация... катализатор, крайно гърне, права тръба и дупка някъде по пътя

Коментар

Working...
                                X