Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аре де. Тая седмица съм готов. Даже ви предлагам едно перфектно заведение за по кафенце. Намира се на входа на блок 34Б. Викат му "Вселената". Така че заповядайте когато искате. :D
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Е ние направо у вас да дойдеме, а ? :D
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
        Ми аре де. Има домашна ракия и червено винце :P
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
          Ichkin написа:
          Ми аре де. Има домашна ракия и червено винце :P
          РЕШЕНО!! и кафето става де.. АРе някой да казва ден без съботата сутринта
          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Имаше предложение за среща на 01,02,2010 в пицария Виктория (до зала Универсияда), предлагам да се съберем и да се изсипем.А инъче кафенцето си е кафенце дайте дата и час по възможност не в работно време...

Коментар

Kotseto написа:
              Имаше предложение за среща на 01,02,2010 в пицария Виктория (до зала Универсияда), предлагам да се съберем и да се изсипем.А инъче кафенцето си е кафенце дайте дата и час по възможност не в работно време...
              Как кажете.Аз съм пасс

Коментар

Ти винаги си пас ... а относно пицарията ... щом е за ядене - знаете моето мнение
                Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
                  Ти винаги си пас ... а относно пицарията ... щом е за ядене - знаете моето мнение
                  Епа мене ми е все едно кога ще има среща,каде ще се събираме и т.н.. Нали ще се събереме.

Коментар

Аааабе аре бе ... толко и идваш :DСе зает уж, ама се като ти пиша ми отговаряш за 3 мин ... Ц ц ц ... мани бегай :D
                    Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Аре утре в 14 часа във Вселената?Ако някой има възражение да казва

Коментар

Geraka написа:
                        Аре утре в 14 часа във Вселената?Ако някой има възражение да казва
                        Аз съм навит!

Коментар

Вальо, аз не знам дали до тогава ще съм намерил някой си там доцент да ми даде подпис ... ако го намеря - там съм :D
                          Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
                            Вальо, аз не знам дали до тогава ще съм намерил някой си там доцент да ми даде подпис ... ако го намеря - там съм :D
                            Ми аре кажи кога горе долу ще свършиш и го променяме?

Коментар

Е божа работа ... знаеш как е Обади се по някое време и ще се разбереме
                              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Аз правя едни глупости за изпит, така че до събота не ме търсете... ако искате за събота или неделя може да се разберем нещо
                                FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                                FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Working...
                                X