Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А на мен ми е гадно, че карам няк’ва мършава тойота 2009 година ... Как да е ... айде поздрави от мен и весели празници ... не, че пак няма да пиша, ама като се дойда да сте ми приготвили едно прасенце :D
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
      А на мен ми е гадно, че карам няк’ва мършава тойота 2009 година ... Как да е ... айде поздрави от мен и весели празници ... не, че пак няма да пиша, ама като се дойда да сте ми приготвили едно прасенце :D
      ах тииии, екстра, да покажеш снимки после
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

Аз пък мисля да продавам квот имам и да заминавам тука : http://www.youtube.com/watch?v=utPKr7k0yZQ ... Един път оредя ли са никога няма са върна
        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Аууу, брат, там ФИАТ-ките ще ги изпием за по-малко от седмица, една приятелка беше, голяма цифромания...за една седмица изхарчи 1500 евро, а НЕ пие изобщо иначе човек трябва да го види - 100%
          e30 forever!

Коментар

bachev написа:
            Аз пък мисля да продавам квот имам и да заминавам тука : http://www.youtube.com/watch?v=utPKr7k0yZQ ... Един път оредя ли са никога няма са върна
            Още преди да отворя линка знаех за какво става дума. :D Може да ме земеш и мен да поседя малко, ама аз ще се върна, за да разказвам как я караш.

Коментар

bachev написа:
              Много ясно че те съжеляваме.. Тука наиш къф е кеф. Снощи Коцето дойде на работа и сутринта като си тръгвахме си напраехме ебати дрифт шоуто до младост. Ръчни тфа онова, върти сучи..... В 7 сутринта нема грам кола ебати кефа
              Абе може ли да правите дрифт шоу без мен
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Елате, да ви водя в пустинята на дрифт
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                  Елате, да ви водя в пустинята на дрифт
                  а къде си бре, братленце Египет? ааа, ако кажеш Дубай умирам пред компа :D
                  e30 forever!

Коментар

Geraka написа:
                    bachev написа:
                    Много ясно че те съжеляваме.. Тука наиш къф е кеф. Снощи Коцето дойде на работа и сутринта като си тръгвахме си напраехме ебати дрифт шоуто до младост. Ръчни тфа онова, върти сучи..... В 7 сутринта нема грам кола ебати кефа
                    Дрифта стана супер обаче по улиците винаги си с 1 на ум дори и да е като онзеи ден да няма нито 1 кола.Трябва на полигон да се съберем. Ама има 1 несериозник (забравих как се кава ) дето се общава че ще ни заведе и накрая се работа имал...Вчера вечерта като се прибирах (към 1:00 тъкмо се заледило) гледам на обращалото на автобусите до нас 3 коли се въртят. Нямаше просто сила на земята която да ме визспре да се врътна и аз 2, 3, 4-ри пъти... Това обръщало е измислено за тази цел. Утре 23.12.2009 ако има навити може да се съберем да направи нещо (тъкмо се пада сряда).

Коментар

Kotseto написа:
                      Geraka написа:
                      bachev написа:
                      Дрифта стана супер обаче по улиците винаги си с 1 на ум дори и да е като онзеи ден да няма нито 1 кола.Трябва на полигон да се съберем. Ама има 1 несериозник (забравих как се кава ) дето се общава че ще ни заведе и накрая се работа имал...Вчера вечерта като се прибирах (към 1:00 тъкмо се заледило) гледам на обращалото на автобусите до нас 3 коли се въртят. Нямаше просто сила на земята която да ме визспре да се врътна и аз 2, 3, 4-ри пъти... Това обръщало е измислено за тази цел. Утре 23.12.2009 ако има навити може да се съберем да направи нещо (тъкмо се пада сряда).
                      Като чуя несериозник само за Радо се сещам Нема друг
                      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Аз знам един полигон бе. Миналата година ходих там. Мисля че някъде в Дружба се падаше. Иначе доста голям кеф миналата година си направих и на паркинга на Била.
                        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                          Аз знам един полигон бе. Миналата година ходих там. Мисля че някъде в Дружба се падаше. Иначе доста голям кеф миналата година си направих и на паркинга на Била.
                          Ми даите да се разберем нещо... Сряда? Ако е в Дружба сити ми е идеално, ама не ми пречи и друго място...Бачев да ти каже за паркинга на Била...

Коментар

Сряда ме няма. Отивам ан Плевен.

Коментар

На паркинга на Била не стаа. Всяка вечер идват ама кефа им трае не повече от 10-15 мин. и полицията идва Земи тфа актче и така
                              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Абе яяя ..... Несериозник ... Ще ви кажем аз на вас! Иначе аре утре съм навитак да измислиме нещо,аз ще ви водим на полигон и тъкмо ще вземем приятелката и тя да поврътка фиата малко
                                Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Working...
                                X