А на мен ми е гадно, че карам няк’ва мършава тойота 2009 година ... Как да е ... айде поздрави от мен и весели празници ... не, че пак няма да пиша, ама като се дойда да сте ми приготвили едно прасенце :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде на среща в Студентски Град!
Collapse
X
-
Ichkin написа:А на мен ми е гадно, че карам няк’ва мършава тойота 2009 година ... Как да е ... айде поздрави от мен и весели празници ... не, че пак няма да пиша, ама като се дойда да сте ми приготвили едно прасенце :DA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Аз пък мисля да продавам квот имам и да заминавам тука : http://www.youtube.com/watch?v=utPKr7k0yZQ ... Един път оредя ли са никога няма са върнаFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:Аз пък мисля да продавам квот имам и да заминавам тука : http://www.youtube.com/watch?v=utPKr7k0yZQ ... Един път оредя ли са никога няма са върна
Коментар
-
bachev написа:Много ясно че те съжеляваме.. Тука наиш къф е кеф. Снощи Коцето дойде на работа и сутринта като си тръгвахме си напраехме ебати дрифт шоуто до младост. Ръчни тфа онова, върти сучи..... В 7 сутринта нема грам кола ебати кефаEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:bachev написа:Много ясно че те съжеляваме.. Тука наиш къф е кеф. Снощи Коцето дойде на работа и сутринта като си тръгвахме си напраехме ебати дрифт шоуто до младост. Ръчни тфа онова, върти сучи..... В 7 сутринта нема грам кола ебати кефа
Коментар
-
Kotseto написа:Geraka написа:bachev написа:Много ясно че те съжеляваме.. Тука наиш къф е кеф. Снощи Коцето дойде на работа и сутринта като си тръгвахме си напраехме ебати дрифт шоуто до младост. Ръчни тфа онова, върти сучи..... В 7 сутринта нема грам кола ебати кефаFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Аз знам един полигон бе. Миналата година ходих там. Мисля че някъде в Дружба се падаше. Иначе доста голям кеф миналата година си направих и на паркинга на Била.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Аз знам един полигон бе. Миналата година ходих там. Мисля че някъде в Дружба се падаше. Иначе доста голям кеф миналата година си направих и на паркинга на Била.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар