Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bachev написа:
    Има и продължение. Ся се връщам от Пирогов.Правиха ми ренген и ехограф. Много мощен тоя Ичкина строшил ми ребрата
    То не е смешно де. Ама вместо аз да изям пердаха ти пострада Айде да се оправяш по-бързо, че следващата среща идва.
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

ее да му ... пак забравих за срещата... не че ми беше малко натоврено в сряда, но точно тогава бях свободен Тази сряда съм на общо събрание на студентски съвет и сигурно ще приключим чак към 21-22 ч. ... Дано другия път успея да дойда...

Коментар

kiler_4o написа:
        ее да му ... пак забравих за срещата... не че ми беше малко натоврено в сряда, но точно тогава бях свободен Тази сряда съм на общо събрание на студентски съвет и сигурно ще приключим чак към 21-22 ч. ... Дано другия път успея да дойда...
        Той другия път е на 18-ти споко
        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
          Bachev почвай преброяването за другият път. Обичайните мисле, че сме ясни.
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
            bachev написа:
            Абе т’ва преброяване е нагласено ... и да кажа, че няма да дойда, пак ще ме пишете ... не е честно П.П. 5 лева, че няма да видим килърчо ...
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
              Geraka написа:
              bachev написа:
              Абе т’ва преброяване е нагласено ... и да кажа, че няма да дойда, пак ще ме пишете ... не е честно П.П. 5 лева, че няма да видим килърчо ...
              Приемам! И между другото и аз не съм казал, че ще идвам със сигурност и беше нагласено...

Коментар

Абе аз хронология не следя, ама другите викат, че все казваш, че ще дойдеш ... ай ... паживьом павидем ... или както се пише :D
                Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
                  Абе аз хронология не следя, ама другите викат, че все казваш, че ще дойдеш ... ай ... паживьом павидем ... или както се пише :D
                  ем то горе-долу така се получава, но наистина все забравям, а все имам време да дойда, не е като да съм зает точно по това време... единствено утре ще съм зает, но то няма да има среща... накрая ще си дам телефона на някого да ме подсети...

Коментар

Днес в 11ч. ще пием кафе с част от колегите в Миленката (Студентски Град). Който има желание да заповяда
                    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
                      Днес в 11ч. ще пием кафе с част от колегите в Миленката (Студентски Град). Който има желание да заповяда
                      Там съм.
                      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
                        bachev написа:
                        Там съм.
                        Аз пък си легнах в 9
                        Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Почвам преброяването за срещата на 18.11.2009 (Сряда) 19ч. на обръщалото на 280 и 94 е Студентски град.Обичайните заподозрени :1. Аз2. Коцето3. Ичкина4. Герака5. Ливърпууул (Радо).....................................6. kiler4o Има още обичайни но не са потвърдили присъствие.Който ще идва да дописва списъка...
                          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

идем бре
                            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                            e30 forever!

Коментар

Ах и мен как са ме пропуснали....1. Аз2. Коцето3. Ичкина4. Герака5. Ливърпууул (Радо)6.BEX---GT7.iceflame.....................................8 . kiler4o p.s kiler_4o може да остави номер за връзка, за да бъде подсетен за предстоящата среща...
                              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

iceflame написа:
                                Ах и мен как са ме пропуснали....1. Bachev2. Коцето3. Ичкина4. Герака5. Ливърпууул (Радо)6.BEX---GT7.iceflame.....................................8 . kiler4o p.s kiler_4o може да остави номер за връзка, за да бъде подсетен за предстоящата среща...
                                iceflame - Ти СМС-а ми днес за кафето не го ли получи бре ?
                                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Working...
                                X