bachev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде на среща в Студентски Град!
Collapse
X
-
kiler_4o написа:ее да му ... пак забравих за срещата... не че ми беше малко натоврено в сряда, но точно тогава бях свободен Тази сряда съм на общо събрание на студентски съвет и сигурно ще приключим чак към 21-22 ч. ... Дано другия път успея да дойда...Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Geraka написа:bachev написа:Той другия път е на 18-ти спокоFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Geraka написа:bachev написа:Той другия път е на 18-ти споко
Коментар
-
Ichkin написа:Абе аз хронология не следя, ама другите викат, че все казваш, че ще дойдеш ... ай ... паживьом павидем ... или както се пише :D
Коментар
-
Почвам преброяването за срещата на 18.11.2009 (Сряда) 19ч. на обръщалото на 280 и 94 е Студентски град.Обичайните заподозрени :1. Аз2. Коцето3. Ичкина4. Герака5. Ливърпууул (Радо).....................................6. kiler4o Има още обичайни но не са потвърдили присъствие.Който ще идва да дописва списъка...Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Ах и мен как са ме пропуснали....1. Аз2. Коцето3. Ичкина4. Герака5. Ливърпууул (Радо)6.BEX---GT7.iceflame.....................................8 . kiler4o p.s kiler_4o може да остави номер за връзка, за да бъде подсетен за предстоящата среща...FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
iceflame написа:Ах и мен как са ме пропуснали....1. Bachev2. Коцето3. Ичкина4. Герака5. Ливърпууул (Радо)6.BEX---GT7.iceflame.....................................8 . kiler4o p.s kiler_4o може да остави номер за връзка, за да бъде подсетен за предстоящата среща...Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар