А бе млади момчета сте бива ли да правите глупости. Идете вижте се, пите едно кафе, па се приберете. Те наще на дискотеки ходят и се напиват. Нищо не става от вас. :D Не искам да ви виждам. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде на среща в Студентски Град!
Collapse
X
-
Ето и малко компромати от рождения ден на Ichkin.. :D Много голяма лудница беше :D Тука Ichkin-a май се обяснява в любов на сервитьорката Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 А как съм направил 140 снимки си нямам на идея. :DKotseto написа:А бе млади момчета сте бива ли да правите глупости. Идете вижте се, пите едно кафе, па се приберете. Те наще на дискотеки ходят и се напиват. Нищо не става от вас. :D Не искам да ви виждам. :DФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
bachev написа:Ичкина ше го плющя дет ма стисна вчера да ме вдига в дискотеката най-много да ми е счупил некое ребро Цял ден ме боли и се мажа с некфи глупости. Да не говорим че днес 3 пъти ме събуди по телефонаFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
BEX---GT написа:силно, силно, мноого силноFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Geraka написа:bachev написа:п.п. ШШШШШШШШШШШШ Коце не се прави че и ти омаза свещитеFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Ichkin написа:bachev написа:Ичкина ше го плющя дет ма стисна вчера да ме вдига в дискотеката най-много да ми е счупил некое ребро Цял ден ме боли и се мажа с некфи глупости. Да не говорим че днес 3 пъти ме събуди по телефонаFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар