На дали. Не е казвал че ще идва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде на среща в Студентски Град!
Collapse
X
-
я, нова тема, я и аз да се запиша много силна среща стана днес... чакай накой да каже, че аз на три пъти почнах да броя, ама така и не успях да довърша ...че и снимки трябва да има. Този път ми замръзнаха джонгалите, следващия съм с апрески пп следващата среща трябва да дойде на 18-ти, както каза Герака дано има бяла покривка да направим един дрифт фест :DA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Много силна среща. След малко и снимки. Преди малко получих обаждане от Бачев и май се очертава срещата да завърши в някоя дискотека. Така, че ако има заинтересувани за продължените по-горе ми има телефона. Никой няма да върнемEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Ichkin написа:Преди каквито и да било компромати, искам да кажа, че аз никъде не съм ходил - ако някой е правил нещо е бил злият ми брат близнак ... А ливърпула е ранобуден бе ... даже ме закара да си взема колата - че го цункам по бузкатаFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
iceflame написа:Ееее колата към 12 и нещо все още беше качена на тротоара зад Bacardi.....Чакаме снимкиEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар