Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На дали. Не е казвал че ще идва.

Коментар

Искам много силна група за довечера Елате повече ! И си носете фотоапарат, че с тея телефони миналия път нищо неможахме да направим
      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Я дайте някой телефон за връзка че ако закъснея да звънна да ви намеря...че аз идвам от на майна си райна....!!!
        http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

николофф написа:
          Я дайте някой телефон за връзка че ако закъснея да звънна да ви намеря...че аз идвам от на майна си райна....!!!
          0883337542 - Валентин
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

я, нова тема, я и аз да се запиша много силна среща стана днес... чакай накой да каже, че аз на три пъти почнах да броя, ама така и не успях да довърша ...че и снимки трябва да има. Този път ми замръзнаха джонгалите, следващия съм с апрески пп следващата среща трябва да дойде на 18-ти, както каза Герака дано има бяла покривка да направим един дрифт фест :D
            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
            e30 forever!

Коментар

Много силна среща. След малко и снимки. Преди малко получих обаждане от Бачев и май се очертава срещата да завърши в някоя дискотека. Така, че ако има заинтересувани за продължените по-горе ми има телефона. Никой няма да върнем
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Днеска май бихме рекорда по коли. Аз ги преброих до 18, ама не съм сигурен.
                Прикачени файлове

Коментар

Мдааа добра среща ,нови запознаства...и аз щях да ходя на продължението ала....нещо утре се очертава много тежък работен ден..в Акция сме....нищо- ще се реванширам банда...
                  http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

охооо, много стабилно е станало, съжалявам, че не можах да дойда на Бакардито, ама следващия път пп пийте едно и за мен тази вечер, че утре рано ще съм на Инглиш Cheers!!!
                    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                    e30 forever!

Коментар

Поусрахме се малко.... Имаше продължение с малката групичка, която останахме накрая.. Решихме да се напием и изкарахме до към 4-5 в 33..... ГИИИПССС... ше има и снимки като изтрезнеее liverpool-а.
                      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Преди каквито и да било компромати, искам да кажа, че аз никъде не съм ходил - ако някой е правил нещо е бил злият ми брат близнак ... А ливърпула е ранобуден бе ... даже ме закара да си взема колата - че го цункам по бузката
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                          Преди каквито и да било компромати, искам да кажа, че аз никъде не съм ходил - ако някой е правил нещо е бил злият ми брат близнак ... А ливърпула е ранобуден бе ... даже ме закара да си взема колата - че го цункам по бузката
                          Ееее колата към 12 и нещо все още беше качена на тротоара зад Bacardi.....Чакаме снимки
                          FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                          FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

iceflame написа:
                            Ееее колата към 12 и нещо все още беше качена на тротоара зад Bacardi.....Чакаме снимки
                            По-добре да ги няма тия снимки, че бяхме грозна картинка

Коментар

Ичкина ше го плющя дет ма стисна вчера да ме вдига в дискотеката най-много да ми е счупил некое ребро Цял ден ме боли и се мажа с некфи глупости. Да не говорим че днес 3 пъти ме събуди по телефона
                              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

:D :D :D :D :D браво на вас бе...
                                FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                                FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Working...
                                X