Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bachev написа:
    Geraka написа:
    Айде аз ще остана. Кво да ви правя, ама трябва да направим нещо интересно след срещата
    Герак аз съм ЗА... Ама трябва някой да почерпи :D
    Е ти имаш за кво да черпиш
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Утре които са навити за срещичка да заповядат,че ние се събрахме 4-5 човека засега
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
        Утре които са навити за срещичка да заповядат,че ние се събрахме 4-5 човека засега
        Аз като немога да дойда ти тогава ше идеш мишка :D Утре съм нощна смяна на работа и няма как да стане, а и книжка нямам така че причините са 2 :P
        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

И аз не мога. В Плевен съм.
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
            И аз не мога. В Плевен съм.
            Ти пък кога изчезна,оня ден си беше тука.. А и ти беше един от сигурните за утре То както е тръгнало,някой ако желае да пиеме кафе,да драсне едно Л.С,че иначе си остава срещата за другата сряда.

Коментар

liverpool235 написа:
              Ти пък кога изчезна,оня ден си беше тука.. А и ти беше един от сигурните за утре То както е тръгнало,някой ако желае да пиеме кафе,да драсне едно Л.С,че иначе си остава срещата за другата сряда.
              Кво ЛС бе? Ти да не ми изгуби номера

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Кой е най-сериозният колега, който е ходил на максимално много срещи в Ст. град и го познават максимално много хора? (Въпросът е сериозен, очаквам сериозен отговор)

Коментар

С Миро проведохме срещата на по-различно място А по въпроса на Оги - "кой не знае ибаси машината".И без книжка пак е редовен.

Коментар

Следователно колегата Бачев тире Стайков печели специална промоция от форума. Присъствието му е наложително на следващата среща.

Коментар

Ех Бачев, пак трябва да черпиш Ама той повода му ще е двоен, май и книжка ще има вече :D

Коментар

Ся колегата Бачев остава пак да не почерпи на срещата!

Коментар

Geraka написа:
                          Ся колегата Бачев остава пак да не почерпи на срещата!
                          Той да почерпи ...ахахах

Коментар

ogi28b написа:
                            Следователно колегата Бачев тире Стайков печели специална промоция от форума. Присъствието му е наложително на следващата среща.
                            Искам новото Браво, ако има значение :D Иначе ще се постарая да дойда, но със сигурност ще е направо на кафето след срещата, понеже ми преместиха офиса на НДК ;(п.с. Радо аз черпя колкото ти идваш на срещите :D :D :D Лично ще ти връча на теб награда за най-голям мошенник и измамник на форума + най-несериозен човек като цяло Честито ! Ако дойдеш в сряда ще си получиш наградата
                            Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
                              п.с. Радо аз черпя колкото ти идваш на срещите :D :D :D Лично ще ти връча на теб награда за най-голям мошенник и измамник на форума + най-несериозен човек като цяло Честито ! Ако дойдеш в сряда ще си получиш наградата
                              Я се скрии,че започваш да ми приличаш на Къци Вапцаров :D Аз съм сериозен за хората,който са сериозни с мен! :D

Коментар

Е не можете е с’а да си биете по един шамар !!! Радо, като доказано сериозен тип - печели и той от промоцията. Абе за всички ще има ! Стига да искате де.... Остава да дойда.

Коментар

Working...
                                X