Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mitenceto89 написа:
    liverpool235 написа:
    ...
    Ха...аз се крия, ама ти с тази бутилка и виснала задница не можеш.Разпознават те доста лесно.Ама ти затова и толкова лесно даваш колата на гаджето, защото вечер като прочетеш форума разбираш къде е ходила А ВЕХ-а за малко да издаде прикритието си :D
    Eййй че си несъобразителен... Тя и приятелката го чете тоя форум и са ти тука разкри всичко ии сега какво ще праа незнам... Може ли такова нещо... Само скандали ми правиш..
    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Сряда срещичка ?
      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

я някой да цъкне къде точно е това място в бгмапс-а, че утре ако се сбирате мисля да понамина живот и здраве
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
          я някой да цъкне къде точно е това място в бгмапс-а, че утре ако се сбирате мисля да понамина живот и здраве
          Утре е вторник колега. Става дума за сряда 11.08 в 19ч. Мястото го има в 1-вия пост от темата.http://www.freeimagehosting.net/imag...8f7a91eccf.jpg
          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
            kiselo написа:
            Утре е вторник колега. Става дума за сряда 11.08 в 19ч. Мястото го има в 1-вия пост от темата.http://www.freeimagehosting.net/imag...8f7a91eccf.jpg
            да де вдругиден имах предвид
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Някой в студ. град, ако няма работа и има добро желание за компания - 0885 11 27 26 - пред блока съм и си правя колата. Ако има и гайковерт с шкурка или телена четка отпред - ще и черпя... ако има силикон пък - хептен :Dп.п. Днес цял следобяд/ евентуално и вечер / ще съм там, ако не успея да я свърша - утре пак... ще се радвам ако някой се отзове

Коментар

Колеги, Септември месец наближава, кой ходил на море ходил, кой си е бил на село бил :P :P :P мисля, че е време да преустановим срещите в Студентски :PПредлагам 01.09.2010 - Сряда, като първа среща за след лятото. Хайде да видим кой има желание ?
                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
                  Колеги, Септември месец наближава, кой ходил на море ходил, кой си е бил на село бил :P :P :P мисля, че е време да преустановим срещите в Студентски :PПредлагам 01.09.2010 - Сряда, като първа среща за след лятото. Хайде да видим кой има желание ?
                  Аз като да не повярваш съм тука и ще дойда. Ичкина и той е тука, а доколкото знам и Коцето вчера се е прибрал така , че трябва да стане една среща.
                  Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Аз няма да мога, че май ще заминавам на море - нек`ви жеги го дават следващата ще дойда да ви видя..
                    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                    e30 forever!

Коментар

Аз съм 50/50 дали ще дойда или не. Още ми е криво за дето ми разбиха колата миналата седмица
                      Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
                      Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
                      Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

Радо и ти ли се мъкнеш по ликвидации или само от любов към университета спираш до ректората?
                        FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                        FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Та кога, викате, младежи, ще се събирате? ...вчера проведох много интересен и неочакван разговор с Радо...
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

iceflame написа:
                            Радо и ти ли се мъкнеш по ликвидации или само от любов към университета спираш до ректората?
                            Какво да се прави,накъв е живота
                            Irka_fihi написа:
                            Та кога, викате, младежи, ще се събирате? ...вчера проведох много интересен и неочакван разговор с Радо...
                            Предполагам от другата седмица,че за тази незнам какъв е шанса да се съберат някакви хора.. А за разговора,не се ли изненада,а?
                            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Направо ме хвърли в оркестъра!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Говорих с Коцето сега и говорихме (Както Радо е предложил), че най логично е да направим срещичка на 15-ти септември ( Сряда ), тъкмо да се разберем и уточним кой с какво и дали ще се ходи на Итал феста Така че правете графици ааа ууу на 15-ти всички да са на линия Мястото е същото 19 ч.
                                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Working...
                                X