Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Geraka написа:
    Айде днеска ако има навити да идвате. Разбрахме се с Ичкина да се видим на обичайното място. Така че ако искате да се срещнем довечера в 19 часа.
    Ейй, никой не пишеше и аз изобщо не проверявах темата, ако знаех - щях да дойда... за другата сряда нещо Ще има ли някой или?

Коментар

Ми казвате и я правим, но студентски се изпразни и опустяха срещите...

Коментар

Аз съм нощна довечера, но мога да мина за 20-тина минути към 19ч.
        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Мен не ме бройте. Аз ще ходя да пия с дипломният си ръководител
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Значи срещата отпада...На 28.07.2010 ви искам всички на линия да пием по кафе...

Коментар

Абе, Радо да не е продал бравото някъде в моя квартал, че в Събота щях да изплаша една девойка, която му караше колата ПП Само да не направя семеен скандал
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

Споко ... аз за 1 ден 3 пъти я засичам :D Имаш още пасти да ядеш да ме стигнеш :D
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

така като ви гледам как сте се еинтусиазирали май няма да има среща...Дайте да се разберем за няква дата от сега за да може да се саберем....Еми като я видите я викайте да идва на срещи поне тя че той Радо няма се сети да дойде....

Коментар

Човек, ти луд ли си, гледам колата работи в едни храсти, викам си, сега ще ходя да се изгъбаркам с него. доближавам се крадешком към шофьорската врата и гледам някаква хубава коса, нетипична за Радо и си викам яснооо Добре, че май девойката не ме видя. Като се стопли времето съм ЗА, ама сега много студено бре :D
                    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                    e30 forever!

Коментар

Aз бях много навит за тази среща, но ми е невъзможно да дойда...

Коментар

BEX---GT написа:
                        Човек, ти луд ли си, гледам колата работи в едни храсти, викам си, сега ще ходя да се изгъбаркам с него. доближавам се крадешком към шофьорската врата и гледам някаква хубава коса, нетипична за Радо и си викам яснооо Добре, че май девойката не ме видя. Като се стопли времето съм ЗА, ама сега много студено бре :D
                        АХАХахаахах,паднах от смях Не съм я продал,просто приятелката я кара като съм на работа или на някаде съм щипнал.
                        Kotseto написа:
                        така като ви гледам как сте се еинтусиазирали май няма да има среща...Дайте да се разберем за няква дата от сега за да може да се саберем....Еми като я видите я викайте да идва на срещи поне тя че той Радо няма се сети да дойде....
                        А ти вземи звънни един телефон,пък и може да стане и чудо и да дойда,ама няма кои да звънне..
                        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Ти добре че се обаждаш

Коментар

Kotseto написа:
                            Ти добре че се обаждаш
                            100% вината е в теб.Явно не вдигаш, знам ли?

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Kotseto написа:
                              Ти добре че се обаждаш
                              Аз чакам ти да звъннеш ...
                              mitenceto89 написа:
                              Kotseto написа:
                              Ти добре че се обаждаш
                              100% вината е в теб.Явно не вдигаш, знам ли?
                              Я се скрии
                              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
                                ...
                                Ха...аз се крия, ама ти с тази бутилка и виснала задница не можеш.Разпознават те доста лесно.Ама ти затова и толкова лесно даваш колата на гаджето, защото вечер като прочетеш форума разбираш къде е ходила А ВЕХ-а за малко да издаде прикритието си :D

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Working...
                                X