Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе тия пияници пак ще се събират да пият ... ега му мамата
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

моля ти се, безхаберници
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

Искам да питам за едно момиче, с къса розова рокличка, тип "на путака му се сака" - според вас тя беше "леко облечена", или "леко съблечена" ?

Коментар

Малко снимки. И да знаете Ичкина алкохол не пие.
          Прикачени файлове
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Искам снимката с Ichkin ! Да се види, че е човек, който си държи на думата, дори да го убеждавам да не го прави

Коментар

Аз пък е ся със шутове ше ви почна, понеже не знаете ко е т’ва уважение ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 Кой ви прай диагностика на вас е ... защо не виждам тука да му се кланяте на младежа ... поне ено мерси му кажете ... похвалете го ... Aй сиктир са ... тез пияниците хубаво, ама ... аааа ... сус ... Оги ... другия път по 40 лева, ама без ташак :DКруме, брат ... по форумите слава я нещем Който тряя да знае какъв човек съм ... сам ще си го разбере ... Виж ... разбрах, че тез пак ся с фотошоп се занимават и кой знай къде че ме изубавят
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                Аз пък е ся със шутове ше ви почна, понеже не знаете ко е т’ва уважение ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 Кой ви прай диагностика на вас е ... защо не виждам тука да му се кланяте на младежа ... поне ено мерси му кажете ... похвалете го ... Aй сиктир са ... тез пияниците хубаво, ама ... аааа ... сус ... Оги ... другия път по 40 лева, ама без ташак :DКруме, брат ... по форумите слава я нещем Който тряя да знае какъв човек съм ... сам ще си го разбере ... Виж ... разбрах, че тез пак ся с фотошоп се занимават и кой знай къде че ме изубавят
                Опа. Май някой ползва форума в нетрезво състояние посред нощите
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                  Ichkin написа:
                  Опа. Май някой ползва форума в нетрезво състояние посред нощите
                  Силна среща отново :П Ичкина даже успял да пише като се е прибрал - това е похвално, като се има впредвит как си тръгна И да изкажа благодарности на Оги за диагностиката П.П. Оги за тая където говориш , така си привличат клиантелата хората.П.П.2 Добре че има снимка на лудата джанта, после ще кача снимки как Коцето ги търка и боядисва заради бас-а, който изгуби снощи Ще може да направим разликата
                  Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                  Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Брей брей.... той Коцето даже на лекции беше днеска... как си паркира почти в парка нашия човек...
                    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

къде е Радо с компроматите
                      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                      e30 forever!

Коментар

Ей ги КомПроматите от таз чудна тежка вечер.За някой доста тежка.. Първо да покажем БЕГАЧКАТА с невероятните джантета със секретни болтове..Аз си мисля,че крадците ще ти остават некои лев да им туриш една боя вместо да ти ги крадат тука някой загубиха бас и си удъраха на думата ..Следващите снимки Без Коментар.. Тука една воайорска снимка на сервитьорката Пак Ichkin-a се задява с момичето с пиенето... Останалите компромати които ги иска да драсне един скайп на Л.С и му ги мятам :D [/img]
                        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Малииии. Добре, че не дойдох, че щях да загина някъде

Коментар

bachev написа:
                            П.П.2 Добре че има снимка на лудата джанта, после ще кача снимки как Коцето ги търка и боядисва заради бас-а, който изгуби снощи Ще може да направим разликата
                            Голяма преебавка ми направи, ама то всичко се връща така че не се притеснявай, няма да те забравя. Да знаете голям мушенник.....
                            iceflame написа:
                            Брей брей.... той Коцето даже на лекции беше днеска... как си паркира почти в парка нашия човек...
                            Не ме питай как станах сутринта, та даже и контролно правих. А инъче машината винаги като съм на лекциики си седи там. Отвреме на време чисчко полицай слага по някоя бчла бележка на чистачките ама не е проблем . :D

Коментар

Kotseto написа:
                              bachev написа:
                              П.П.2 Добре че има снимка на лудата джанта, после ще кача снимки как Коцето ги търка и боядисва заради бас-а, който изгуби снощи Ще може да направим разликата
                              Голяма преебавка ми направи, ама то всичко се връща така че не се притеснявай, няма да те забравя. Да знаете голям мушенник.....
                              iceflame написа:
                              Не ме питай как станах сутринта, та даже и контролно правих. А инъче машината винаги като съм на лекциики си седи там. Отвреме на време чисчко полицай слага по някоя бчла бележка на чистачките ама не е проблем . :D
                              той ти я оставя, за да пишеш по нея на лекции...хората се грижат за теб, пък ти сигурно ги изхвърляш
                              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

аууу ето вижте каква е днешната младеж Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 даже дочух че на въпростното събиране някой си е изпуснал чашата върху масата и е станало мазало ужас ужас
                                Brava 103HP
                                ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Working...
                                X