Абе тия пияници пак ще се събират да пият ... ега му мамата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде на среща в Студентски Град!
Collapse
X
-
Аз пък е ся със шутове ше ви почна, понеже не знаете ко е т’ва уважение ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 Кой ви прай диагностика на вас е ... защо не виждам тука да му се кланяте на младежа ... поне ено мерси му кажете ... похвалете го ... Aй сиктир са ... тез пияниците хубаво, ама ... аааа ... сус ... Оги ... другия път по 40 лева, ама без ташак :DКруме, брат ... по форумите слава я нещем Който тряя да знае какъв човек съм ... сам ще си го разбере ... Виж ... разбрах, че тез пак ся с фотошоп се занимават и кой знай къде че ме изубавятFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Аз пък е ся със шутове ше ви почна, понеже не знаете ко е т’ва уважение ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 Кой ви прай диагностика на вас е ... защо не виждам тука да му се кланяте на младежа ... поне ено мерси му кажете ... похвалете го ... Aй сиктир са ... тез пияниците хубаво, ама ... аааа ... сус ... Оги ... другия път по 40 лева, ама без ташак :DКруме, брат ... по форумите слава я нещем Който тряя да знае какъв човек съм ... сам ще си го разбере ... Виж ... разбрах, че тез пак ся с фотошоп се занимават и кой знай къде че ме изубавятEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Ichkin написа:Аз пък е ся със шутове ше ви почна, понеже не знаете ко е т’ва уважение ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 Кой ви прай диагностика на вас е ... защо не виждам тука да му се кланяте на младежа ... поне ено мерси му кажете ... похвалете го ... Aй сиктир са ... тез пияниците хубаво, ама ... аааа ... сус ... Оги ... другия път по 40 лева, ама без ташак :DКруме, брат ... по форумите слава я нещем Който тряя да знае какъв човек съм ... сам ще си го разбере ... Виж ... разбрах, че тез пак ся с фотошоп се занимават и кой знай къде че ме изубавятFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Ей ги КомПроматите от таз чудна тежка вечер.За някой доста тежка.. Първо да покажем БЕГАЧКАТА с невероятните джантета със секретни болтове..Аз си мисля,че крадците ще ти остават некои лев да им туриш една боя вместо да ти ги крадат тука някой загубиха бас и си удъраха на думата ..Следващите снимки Без Коментар.. Тука една воайорска снимка на сервитьорката Пак Ichkin-a се задява с момичето с пиенето... Останалите компромати които ги иска да драсне един скайп на Л.С и му ги мятам :D [/img]Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
bachev написа:П.П.2 Добре че има снимка на лудата джанта, после ще кача снимки как Коцето ги търка и боядисва заради бас-а, който изгуби снощи Ще може да направим разликатаiceflame написа:Брей брей.... той Коцето даже на лекции беше днеска... как си паркира почти в парка нашия човек...
Коментар
-
Kotseto написа:bachev написа:П.П.2 Добре че има снимка на лудата джанта, после ще кача снимки как Коцето ги търка и боядисва заради бас-а, който изгуби снощи Ще може да направим разликатаiceflame написа:Брей брей.... той Коцето даже на лекции беше днеска... как си паркира почти в парка нашия човек...FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар