Привет, имате нов "фиатаджия" подготвен психически за среща )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде на среща в Студентски Град!
Collapse
X
-
Мене ме е страх да те питам какво си взел, ама като се видиме, ще ти раздавам задвратници - да ти дойде акъл :D А за срещата ... аз не държа да е сряда, но в срядата откъм 8 - бих могъл да дойда ... Даже мога и да взема да мина Павлинчо :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Мене ме е страх да те питам какво си взел, ама като се видиме, ще ти раздавам задвратници - да ти дойде акъл :D А за срещата ... аз не държа да е сряда, но в срядата откъм 8 - бих могъл да дойда ... Даже мога и да взема да мина Павлинчо :DA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Аз отпадам,че мойта талига я оставих в Стара Загора със загинал акумулатор.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ами избирам Събота след 16:00 часа, на стандартното си място - обръщалото в Студ. град. Нека чуем мнението и на другите и някой да предложи по-конкретен часFiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар