Мамка му цяло лято съм в Стъдентски град (щото бачкам при баща ми) и изобщо не се сетих,че си организирате срещи и тук...сега гледам,че ще се събирате на 28-ми....и пак съм бесен щото в неделя или най-късно понеделник паля "звяра" и потеглям към Търново...ако беше в неделя 100% щях да дойда,ама сряда ми е прекалено невъзможно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде на среща в Студентски Град!
Collapse
X
-
iceflame написа:Айде и мен може да ме пишете наличенFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
Geraka написа:Без мене. Ако останете след 9и30 може и да мина.Предлагам да обсъдите възможността за някой друг ден, че в Сряда няма да мога никога да идвам.Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
Е събрахме се няколко човека.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Последната беше преди месец някъде. Стига да има желаещи може да направим една тая седмица.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар