Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Срещата за 18-ти (сряда) 19ч. обръщалото на автобуси 94 и 280 актуален списък:1. Бачев2. Коцето3. Ичкина4. Герака5. Ливърпууул (Радо)6. BEX---GT7. iceflame8. Миро9. kiler4o10. николофф 11. gipsaП.П Утре (Събота) имаме малка пресконференция на по кафе в Миленката 13ч., който желае да заповяда
    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Kotseto написа:
      Забравихте още един от редовните на сбирките FIRE!!! Да се надяваме че няма да реши да пропусне срещичката.
      Няма такава опастност
      Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
      Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
      Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
      Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

FIRE 8V написа:
        Kotseto написа:
        Забравихте още един от редовните на сбирките FIRE!!! Да се надяваме че няма да реши да пропусне срещичката.
        Няма такава опастност
        Веско, ако може да звъннеш преди срещата, че да не забравя пак :D А аз ще черпя И без това от тракдея имам да те черпя, че ми стана склад, докато се състезавах

Коментар

Срещата за 18-ти (сряда) 19ч. обръщалото на автобуси 94 и 280 актуален списък:1. Бачев2. Коцето3. Ичкина4. Герака5. Ливърпууул (Радо)6. BEX---GT7. iceflame8. Миро9. kiler4o10. николофф11. gipsa 12. FIRE 8Vп.п. Днес в 13ч. ще пием кафе с част от колегите в Миленката. Който желае да заповяда.....
          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

kiler_4o написа:
            Веско, ако може да звъннеш преди срещата, че да не забравя пак :D А аз ще черпя И без това от тракдея имам да те черпя, че ми стана склад, докато се състезавах
            OK, ще ти звънна....То на trackday-а все едно бях Motor home към твоя отбор с цялата покъщнина
            Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
            Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
            Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
            Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Ичкин я хвърли едно око тука http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...691&f1=details
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

FIRE 8V написа:
                kiler_4o написа:
                OK, ще ти звънна....То на trackday-а все едно бях Motor home към твоя отбор с цялата покъщнина
                Ем ти щом свали задните седалки, за да побереш всичко от багажника ми... а твоя багажник е по-голям :D

Коментар

Срещата за 18-ти (сряда) 19ч. обръщалото на автобуси 94 и 280 актуален списък:1. Бачев2. Коцето3. Ичкина4. Герака5. Ливърпууул (Радо)6. BEX---GT7. iceflame8. Миро9. kiler4o10. николофф11. gipsa12. FIRE 8V Айде бре колеги няма ли други желаещи ?!
                  Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Geraka написа:
                    Ичкин я хвърли едно око тука http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...691&f1=details
                    Аре кат си толко мераклия обещавам, кат зема парата те хващам за ушите и с мене да избираме
                    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                      Geraka написа:
                      Аре кат си толко мераклия обещавам, кат зема парата те хващам за ушите и с мене да избираме
                      Нямаш грижи....може и да тествам
                      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Ако ми излезне колата от сервиза до тогава сигорно ще дойда ю.Иначе с реисове да се тътря едвали.

Коментар

Срещата ДНЕС 19ч. обръщалото на автобуси 94 и 280 актуален списък:1. Бачев2. Коцето3. Ичкина4. Герака5. Ливърпууул (Радо)6. BEX---GT7. iceflame8. Миро9. kiler4o10. николофф11. gipsa12. FIRE 8V 13.nikolai_slavistaАйде бе колеги няма ли други желаещи ??? Миналия път бяхме 23 коли за днес едва 13 се очертават, къде се крият останалите ?
                          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Колеги оказа се че съм на работа до 7и30. Пратете на лично един GSM за връзка ако сте тръгнали докато доъда, да мога да ви намеря :D
                            Brava 103HP
                            ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

И аз мисля да се появя, но ще закъснея сигурно Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
                              Fiat Freemont 2.0 140 h.p. 2012
                              Fiat Stilo 1.6 16V 103 h.p. '02

Коментар

Колеги, общото събрание на СС се продължава днес - ако може като седнете някъде да пратите един смс къде точно и като свърши ще звънна да питам дали сте още там.edit: Амии, събранието продължи до 9, но все пак дойдох на срещата, чакам снимката! :D

Коментар

Working...
                                X