Ти пък кога изчезна,оня ден си беше тука.. А и ти беше един от сигурните за утре То както е тръгнало,някой ако желае да пиеме кафе,да драсне едно Л.С,че иначе си остава срещата за другата сряда.
Ти пък кога изчезна,оня ден си беше тука.. А и ти беше един от сигурните за утре То както е тръгнало,някой ако желае да пиеме кафе,да драсне едно Л.С,че иначе си остава срещата за другата сряда.
Кой е най-сериозният колега, който е ходил на максимално много срещи в Ст. град и го познават максимално много хора? (Въпросът е сериозен, очаквам сериозен отговор)
Следователно колегата Бачев тире Стайков печели специална промоция от форума. Присъствието му е наложително на следващата среща.
Искам новото Браво, ако има значение :D Иначе ще се постарая да дойда, но със сигурност ще е направо на кафето след срещата, понеже ми преместиха офиса на НДК ;(п.с. Радо аз черпя колкото ти идваш на срещите :D :D :D Лично ще ти връча на теб награда за най-голям мошенник и измамник на форума + най-несериозен човек като цяло Честито ! Ако дойдеш в сряда ще си получиш наградата
п.с. Радо аз черпя колкото ти идваш на срещите :D :D :D Лично ще ти връча на теб награда за най-голям мошенник и измамник на форума + най-несериозен човек като цяло Честито ! Ако дойдеш в сряда ще си получиш наградата
Я се скрии,че започваш да ми приличаш на Къци Вапцаров :D Аз съм сериозен за хората,който са сериозни с мен! :D
Е не можете е с’а да си биете по един шамар !!! Радо, като доказано сериозен тип - печели и той от промоцията. Абе за всички ще има ! Стига да искате де.... Остава да дойда.
Коментар