Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Geraka написа:
    Откриване на групата със здрав запой !Wednesday at 10:00pm - Thursday at 6:00amМиленката, Студентски Град - СофияТва организирано мероприятие не съвпада ли с нашата среща Yellow_Flash_Colorz_PDT_22
    То точно такъв е замисъла... Да си знаете за да няма оправдания от сорта на "офф що не казахте по-рано уе"

Коментар

не разбрах ся директно на тая миленка ли ше се ходи (която не я знам къде е ) или пак на обръщалото
      Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

mitkosoft написа:
        не разбрах ся директно на тая миленка ли ше се ходи (която не я знам къде е ) или пак на обръщалото
        На обръщалото от 19. Пък после оставяме колите и се почваме в миленката
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Внимавайте, има къртица от Фолксваген форума, ще ви пресрещнат и ще ви набият, ще ви налепят на Фиатите стикери "vwclub-org-com-bg.net...." , накрая сами ще си организират гонки и дръпки по светофарите, защото тия Фиати за нищо не стават.

Коментар

ogi28b написа:
            Внимавайте, има къртица от Фолксваген форума, ще ви пресрещнат и ще ви набият, ще ви налепят на Фиатите стикери "vwclub-org-com-bg.net...." , накрая сами ще си организират гонки и дръпки по светофарите, защото тия Фиати за нищо не стават.
            Само дано да им е добра организацията и да ни пресрешнат преди да влезнем в Миленката, че като дръпна две бързи питиета и ставам много силен...Довечера 13.10.2010 в 19.00 среща на обръщалото на 280 и 94 и гледайте да не закаснявате, че на тоя студ едва ли на някой му е приятно да виси...Ако случайно не сме изчакали някой и за повече информация относно по нататъшното протичане на мероприятието 0883 490 409 - Коцето

Коментар

Kotseto написа:
              ogi28b написа:
              Само дано да им е добра организацията и да ни пресрешнат преди да влезнем в Миленката, че като дръпна две бързи питиета и ставам много силен...Довечера 13.10.2010 в 19.00 среща на обръщалото на 280 и 94 и гледайте да не закаснявате, че на тоя студ едва ли на някой му е приятно да виси...Ако случайно не сме изчакали някой и за повече информация относно по нататъшното протичане на мероприятието 0883 490 409 - Коцето
              Стига си се оплаквал.. Само ревеш,ту студено,ту топло,нямам думи ..
              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Аз горя кат факел.... Колегата ще ме смени чак към 20ч. после ще се обадя да дойда да ви видя, където и да сте Ако случайно ме сменят на време съм на линия на обръщалото.
                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

liverpool235 написа:
                  Поне идвам, та даже и не пропускам, и освен това съм на време, ако не и по рано, за разлика от тебе които се появява, веднъж на 2 месеца, забързан, но закъснял с 20 30 минути и набива бесни спирачки, за да покаже, че е бързал и е дал всичко от себеси да дойде на време, но вината за закъснението не е негова... и всичко това се случва пред още 7 8 човека който седят на студа и чакат...

Коментар

Смени си подписа бе... ще фалира държавата.... Сложи си е тоя текст, да видиш кво е яко:
                    Код:
                    [url=http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=63996][img]http://ads.fiat-bg.org/www/images/ffb-xmas-2010.jpg[/img][/url]

Коментар

Kotseto написа:
                      liverpool235 написа:
                      Поне идвам, та даже и не пропускам, и освен това съм на време, ако не и по рано, за разлика от тебе които се появява, веднъж на 2 месеца, забързан, но закъснял с 20 30 минути и набива бесни спирачки, за да покаже, че е бързал и е дал всичко от себеси да дойде на време, но вината за закъснението не е негова... и всичко това се случва пред още 7 8 човека който седят на студа и чакат...
                      Последния път беше ли,щом не пропускаш среща,а? И мога да ти кажа,че никога не съм мрънкал дали ми е студено или топло,че да не изчакаме някой.. Нямя дя спора повече, че ми е под нивото да се занимавам с такива като теб..

Коментар

Без мен сте довечера ... Ще представя медицинско ...
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

И к’о стана ся??? Па съ напихме...

Коментар

Kotseto написа:
                            И к’о стана ся??? Па съ напихме...
                            Ахаха стига бе .. Кои бяхте на запоя,бързо да си признаят

Коментар

Айде на компроматите:Който ги иска всичките да ми пише на скайпа.
                              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

А тоа Миро пак ме е издебнал веднъж да ме няма и се е довлякъл ... Бегай бегай ... пияници сте вие ... срам нямате ...
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X