Така като гледам времето май няма да е от най-приятните за среща... Така че довечера в 18.30 на обръщалото и до към 19.15 който тошъл дошъл, после на обичайното място в Бакарди (срещу Миленката)
аз ще се пробвам да дойда до към 19ч. Ама ще пътувам от Пловдив и незнам дали ще стигна на време та дано да има някое стило и някоя алфа 156 да ги огледам
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Няма да дойдееееш! Пак лъжеш ’ората! Аз викам да ви пратя един младеж на срещата...
А да ти е гадну дето накара бургазлии да не ми казват къде е мястото на срещата им...БЯХ на срещата сега успях въпреки че карах като ....но се видяхме с колегите успях даже да огледам стилото на ...емм не запомних всички... ама ми хареса даже набързо понаучих някой неща... Така, че повече да не съм чул подобни спекулации от твоя страна
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Лелеее, жива да не бях! Искам доказателствен снимков мат’рял! Ти па верно си се амбицирал да отидеш!Аз ’ку знаех, щях да си довлека задника! Стилото трябва да е на Коцето. :D Преди малко проведох телефонен разговор, от който установих, че срещата протича добре и напивали мъжа ми с неква бира!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар