Ха...аз се крия, ама ти с тази бутилка и виснала задница не можеш.Разпознават те доста лесно.Ама ти затова и толкова лесно даваш колата на гаджето, защото вечер като прочетеш форума разбираш къде е ходила А ВЕХ-а за малко да издаде прикритието си :D
Eййй че си несъобразителен... Тя и приятелката го чете тоя форум и са ти тука разкри всичко ии сега какво ще праа незнам... Може ли такова нещо... Само скандали ми правиш..
Някой в студ. град, ако няма работа и има добро желание за компания - 0885 11 27 26 - пред блока съм и си правя колата. Ако има и гайковерт с шкурка или телена четка отпред - ще и черпя... ако има силикон пък - хептен :Dп.п. Днес цял следобяд/ евентуално и вечер / ще съм там, ако не успея да я свърша - утре пак... ще се радвам ако някой се отзове
Колеги, Септември месец наближава, кой ходил на море ходил, кой си е бил на село бил :P :P :P мисля, че е време да преустановим срещите в Студентски :PПредлагам 01.09.2010 - Сряда, като първа среща за след лятото. Хайде да видим кой има желание ?
Колеги, Септември месец наближава, кой ходил на море ходил, кой си е бил на село бил :P :P :P мисля, че е време да преустановим срещите в Студентски :PПредлагам 01.09.2010 - Сряда, като първа среща за след лятото. Хайде да видим кой има желание ?
Аз като да не повярваш съм тука и ще дойда. Ичкина и той е тука, а доколкото знам и Коцето вчера се е прибрал така , че трябва да стане една среща.
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Аз съм 50/50 дали ще дойда или не. Още ми е криво за дето ми разбиха колата миналата седмица
Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Говорих с Коцето сега и говорихме (Както Радо е предложил), че най логично е да направим срещичка на 15-ти септември ( Сряда ), тъкмо да се разберем и уточним кой с какво и дали ще се ходи на Итал феста Така че правете графици ааа ууу на 15-ти всички да са на линия Мястото е същото 19 ч.
Коментар