Абе, Радо да не е продал бравото някъде в моя квартал, че в Събота щях да изплаша една девойка, която му караше колата ПП Само да не направя семеен скандал
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
така като ви гледам как сте се еинтусиазирали май няма да има среща...Дайте да се разберем за няква дата от сега за да може да се саберем....Еми като я видите я викайте да идва на срещи поне тя че той Радо няма се сети да дойде....
Човек, ти луд ли си, гледам колата работи в едни храсти, викам си, сега ще ходя да се изгъбаркам с него. доближавам се крадешком към шофьорската врата и гледам някаква хубава коса, нетипична за Радо и си викам яснооо Добре, че май девойката не ме видя. Като се стопли времето съм ЗА, ама сега много студено бре :D
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Човек, ти луд ли си, гледам колата работи в едни храсти, викам си, сега ще ходя да се изгъбаркам с него. доближавам се крадешком към шофьорската врата и гледам някаква хубава коса, нетипична за Радо и си викам яснооо Добре, че май девойката не ме видя. Като се стопли времето съм ЗА, ама сега много студено бре :D
АХАХахаахах,паднах от смях Не съм я продал,просто приятелката я кара като съм на работа или на някаде съм щипнал.
Kotseto написа:
така като ви гледам как сте се еинтусиазирали май няма да има среща...Дайте да се разберем за няква дата от сега за да може да се саберем....Еми като я видите я викайте да идва на срещи поне тя че той Радо няма се сети да дойде....
А ти вземи звънни един телефон,пък и може да стане и чудо и да дойда,ама няма кои да звънне..
Ха...аз се крия, ама ти с тази бутилка и виснала задница не можеш.Разпознават те доста лесно.Ама ти затова и толкова лесно даваш колата на гаджето, защото вечер като прочетеш форума разбираш къде е ходила А ВЕХ-а за малко да издаде прикритието си :D
Коментар