Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mitenceto89 написа:
    kiler_4o написа:
    Колеги, в 19:30 бях там и нямаше никого... къде се разминахме, вече си бяхте тръгнали, или? Понеже аз сам си направих срещата и продължих после, че имах работа...
    Заваля дъжд и рано ни изгони. Бяхме в Бакарди, както обикновено ПС: А къде ще е дръпката с Ибаси машината ?
    Ами ще затворим летище София за час два, да може ибаси машината да застане на старта...Че на Булгарплод много куки... На Бояна много трафика... По улиците дупки.......ПС:Рендето мн наточено...

Коментар

Абе ... рендето не отричам бате, ама пунтото ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Иначе то на летището асфалта мноо мек ... няя да иска другаря ... то влажността ще е голяма ... абе не стаа ...
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
        Абе ... рендето не отричам бате, ама пунтото ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Иначе то на летището асфалта мноо мек ... няя да иска другаря ... то влажността ще е голяма ... абе не стаа ...
        Абе ти знаеш ли с кви гумие вееее. Континентал Премиууум контк и то не какви да е, премиум контакт 2Направо ще изрине асфалта от летището
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Kotseto написа:
          ПС:Рендето мн наточено...
          МерсиДоста се грижех за него и имах големи планове ама не стана
          Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
          Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
          Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

Това 1.4 12V ми го дайте на мене Ако успее да ме дръпне - свалям въздушния филтър и втори опит...

Коментар

kiler_4o написа:
              Това 1.4 12V ми го дайте на мене Ако успее да ме дръпне - свалям въздушния филтър и втори опит...
              Поразпитай малко и ще се откажеш Това 1.4 12V не се бъзика
              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
                kiler_4o написа:
                аз да го пробвам може ли

Коментар

strajaro написа:
                  liverpool235 написа:
                  kiler_4o написа:
                  аз да го пробвам може ли
                  И ти не се реди там,като ви казвам че е бързо вие не вярвате

Коментар

liverpool235 написа:
                    strajaro написа:
                    liverpool235 написа:
                    kiler_4o написа:
                    аз да го пробвам може ли
                    И ти не се реди там,като ви казвам че е бързо вие не вярвате
                    не е срамно да падне срамно е да не пробваш

Коментар

strajaro написа:
                      срамно е да не пробваш
                      Вярноо!

Коментар

аз съм 90 коня

Коментар

Бе ако ме дръпне - изхарчвам бензина, слагам 100 октана + добавка, свалям музиката и седалките и пак пробваме... ако пак ме бие - тогава ще го призная

Коментар

liverpool235 написа:
                            kiler_4o написа:
                            Радоу не си мисли, че ако тебе те бие с 2-3 автовоза с останалите ше има шанс :П Тебе и с Пежото (205 1.0 50-60 коня) те отнисам P.S. А другите отворковци така ше ги накажа начело с Герака, че ше ги е срам на срещите да идват вече.
                            Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
                              liverpool235 написа:
                              kiler_4o написа:
                              Радоу не си мисли, че ако тебе те бие с 2-3 автовоза с останалите ше има шанс :П Тебе и с Пежото (205 1.0 50-60 коня) те отнисам P.S. А другите отворковци така ше ги накажа начело с Герака, че ше ги е срам на срещите да идват вече.
                              Ще видиме,ще видиме. Дори и камера ще има,че да се запомни и после да ти се смееме и на записа

Коментар

bachev написа:
                                P.S. А другите отворковци така ше ги накажа начело с Герака, че ше ги е срам на срещите да идват вече.
                                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Working...
                                X