Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bjlagypa написа:
    Аз обаче ще пропусна поради обясними причини. Някои от колегите даже бяха и свидетели на случка - която още ми е смешно как стана, макар и много да ме боли сега и кракът ми да е в шина Наложи се вечерта да отида на лекар защото много се поду и не можех да стъпвам. За щастие няма счупено Де*а тия шахти дето немат капаци.
    Кай чесно...Ами мацките с пунтото се ми се обадиха и специално питаха дали ще идваш... Ще останат разочаровани...

Коментар

И аз ще съм за малко и без колата, че имам доста работа тука, а утре ще карам колата на сервиз....
      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Аз няма да мога да мина....

Коментар

Доста разнообразна среща се получи. То не бяха БМВ-та, Аудита, Алфи, Ситроени и много Фиати. Разбрах че е имало и продължение по софийските писти след като си тръгнах
          Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Само теб, bachev чакахме. Вальо искал да те "пробва".П.С. Вальо, оправи ли огледалото? :D

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

mitenceto89 написа:
              Само теб, bachev чакахме. Вальо искал да те "пробва".П.С. Вальо, оправи ли огледалото? :D
              Няма никакъв шанс срещу най-бързото Браво у Форума - "Ибаси Машината". Самото и име говори достатъчно
              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
                mitenceto89 написа:
                Няма никакъв шанс срещу най-бързото Браво у Форума - "Ибаси Машината". Самото и име говори достатъчно
                Другия път те пускаме с 1.4-ката на Резко
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Момчета другата седмица (02.06.2010г.) ще се събираме ли пак? Че започна да става интересно.
                  Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

Ichkin написа:
                    bachev написа:
                    mitenceto89 написа:
                    Другия път те пускаме с 1.4-ката на Резко
                    Тука вече стана интересно!
                    Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
                    части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
                    части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
                    тел. 0883437022

Коментар

Tenix написа:
                      Момчета другата седмица (02.06.2010г.) ще се събираме ли пак? Че започна да става интересно.
                      Да земам да направи 1 срещичка че лятото идва и ще понамалеят хората...Герак ако идваш в сряда си оправи огледалото, че е срамота да караш така...

Коментар

Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Аз днес съм на линия
                          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Не давам гаранция че ще дойда но искам поне да покажа нещо
                            Прикачени файлове
                            Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
                            Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
                            Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

Дъждовна среща в 19ч. Студентски град Аз и Коцето сме там
                              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bjlagypa написа:
                                Не давам гаранция че ще дойда но искам поне да покажа нещо
                                Антикрилото ли е новата придобивка?Вчера те видях близо до техническия и то ми се наби на очи А може и да се бъркам, че попринцип не обръщам внимание на детайлите

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Working...
                                X