Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

liverpool235 написа:
    Аз пропускам тая сряда,че ме чака един четеж ии трябва задължително да го отметна до утре.. От другата сряда ще доведа и още едно попълнение в редиците
    Изобщо даже не сме си и помислили че ще дойдеш
    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Ама аз пък се появих без да кажа - макар и случайно
      Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
      Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
      Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

Айде да честитим на Митенцето новата продобивка. Безаварийно пътуване и само незабравими мигове ти пожелавам Митак. И да кажеш кога и къде ше е черпнята.
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
          Айде да честитим на Митенцето новата продобивка. Безаварийно пътуване и само незабравими мигове ти пожелавам Митак. И да кажеш кога и къде ше е черпнята.
          Да му е честито и от мен

Коментар

bachev написа:
            liverpool235 написа:
            Аз пропускам тая сряда,че ме чака един четеж ии трябва задължително да го отметна до утре.. От другата сряда ще доведа и още едно попълнение в редиците
            Изобщо даже не сме си и помислили че ще дойдеш
            Аз пък се чудя дали някой си е помислил че ще дойдеш.....

Коментар

Тоя ще ме побърка http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=677544#677544
              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

То е ни да го изтриеш, ни да го оставиш, ни да се смееш, ни да плачеш.. то и темата е една... Аз обаче сериозно ще му предложа бартер за връзка на Коелнер, с двойно откопчаване, комбинирана, за телефон и ключове, ама с доплащане 10 лева от негова страна, щото мойта е по-джиджана.
                Прикачени файлове

Коментар

Оги, връзката аз ще я взема - бартер за друга връзка (имам една торба рекламни на различни фирми, незнам коя ще ти хареса) Е, освен ако не са ти спешни парите които ще вземеш при другия бартер, с Ichkina Ти си избери. Въпреки, че и кутията си я бива и ако се навие да я даде без химикалката, като отбие малко от цената, бих я взел веднага :D

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Да не сте забравили днес среще на обръщалото от 19:00...

Коментар

Kotseto написа:
                      Тии глупав ли си или си глупав? Забележи кой ден сме.. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. Модераторски екип на fiat-bg.org
                      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
                        Kotseto написа:
                        Тии глупав ли си или си глупав? Забележи кой ден сме..
                        оффф то верно че днес вторник...Значи утре среща в 19:00...

Коментар

тоя път и аз идвам!
                          Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
                          части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
                          части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
                          тел. 0883437022

Коментар

Аз обаче ще пропусна поради обясними причини. Някои от колегите даже бяха и свидетели на случка - която още ми е смешно как стана, макар и много да ме боли сега и кракът ми да е в шина Наложи се вечерта да отида на лекар защото много се поду и не можех да стъпвам. За щастие няма счупено Де*а тия шахти дето немат капаци.

Коментар

Довечера май ще се посъберем....
                              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Аз ше мина за малко само, че съм нощна тая вечер
                                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Working...
                                X