Аз пропускам тая сряда,че ме чака един четеж ии трябва задължително да го отметна до утре.. От другата сряда ще доведа и още едно попълнение в редиците
Ама аз пък се появих без да кажа - макар и случайно
Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Айде да честитим на Митенцето новата продобивка. Безаварийно пътуване и само незабравими мигове ти пожелавам Митак. И да кажеш кога и къде ше е черпнята.
Айде да честитим на Митенцето новата продобивка. Безаварийно пътуване и само незабравими мигове ти пожелавам Митак. И да кажеш кога и къде ше е черпнята.
Да му е честито и от мен
Аз пропускам тая сряда,че ме чака един четеж ии трябва задължително да го отметна до утре.. От другата сряда ще доведа и още едно попълнение в редиците
Изобщо даже не сме си и помислили че ще дойдеш
Аз пък се чудя дали някой си е помислил че ще дойдеш.....
То е ни да го изтриеш, ни да го оставиш, ни да се смееш, ни да плачеш.. то и темата е една... Аз обаче сериозно ще му предложа бартер за връзка на Коелнер, с двойно откопчаване, комбинирана, за телефон и ключове, ама с доплащане 10 лева от негова страна, щото мойта е по-джиджана.
Оги, връзката аз ще я взема - бартер за друга връзка (имам една торба рекламни на различни фирми, незнам коя ще ти хареса) Е, освен ако не са ти спешни парите които ще вземеш при другия бартер, с Ichkina Ти си избери. Въпреки, че и кутията си я бива и ако се навие да я даде без химикалката, като отбие малко от цената, бих я взел веднага :D
Да не сте забравили днес среще на обръщалото от 19:00...
Тии глупав ли си или си глупав? Забележи кой ден сме.. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. Модераторски екип на fiat-bg.org
Аз обаче ще пропусна поради обясними причини. Някои от колегите даже бяха и свидетели на случка - която още ми е смешно как стана, макар и много да ме боли сега и кракът ми да е в шина Наложи се вечерта да отида на лекар защото много се поду и не можех да стъпвам. За щастие няма счупено Де*а тия шахти дето немат капаци.
Коментар