Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как Бачев стяга джантите: Застава до предна лява, зад нея, т.е. до шофьорската врата, вкарва ключа за гуми в болта, и натиска надолу, като така създава определена сила, успява леко да затегне. Застава зад задната лява гума, и повтаря процедурата! Дотку добре, успял е да достегне двете джанти отляво.Минава отдясно. Застава ОТНОВО зад съответните джанти, и отново натиска с ключа надолу. (Вместо да застане ПРЕД тях, и с натискането на ключа да стяга). На ттретия опит, след все по-лесно развиващия се болт, все пак смени посоката. Аз като него развивах пробка на масло... Докато се усетя че се развива на другото ляво, я стегнах още 1/4 оборот.

Коментар

Имаше едно предложение (от bachev) срещата да е всяка сряда. Някакво развитие има ли по въпроса?

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

mitenceto89 написа:
        Имаше едно предложение (от bachev) срещата да е всяка сряда. Някакво развитие има ли по въпроса?
        Това го предложих много отдавна..
        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Абе прости ли сте ... всичко си зависи от нас ... Аз съм навит ... ама предлагам да назначим фотограф, та да видят хората, че се събираме ... 3ти човек вече ме пита дали още се събираме ...
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
            Абе прости ли сте ... всичко си зависи от нас ... Аз съм навит ... ама предлагам да назначим фотограф, та да видят хората, че се събираме ... 3ти човек вече ме пита дали още се събираме ...
            На каква надница ще е тоя фотограф Ако се пада по 50 лв. на среща,аз съм навитак за поста
            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
              На каква надница ще е тоя фотограф Ако се пада по 50 лв. на среща,аз съм навитак за поста
              0.50лв. и батериите за апарата ти си ги плащаш

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Нещо аз ли закъснях или нямаше среща?
                FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Е предната се събирахме, сега вече на 14-ти.
                  Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                  Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

liverpool235 написа:
                    mitenceto89 написа:
                    Това го предложих много отдавна..
                    Ти и през седмица не идваш...На 14-ти носете фотоапарати вече ще е светло да направим някоилко снимки...

Коментар

Трябва да пуснем анкета. Кое е най-бързото Браво на света
                      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Момчета в колко часа ще се събирате на 14,че да взема и аз да дойда.А и още нещо на обръщалото на 280 ли се срещате?Не ми се занимава да чета толкова постове за да разбера извинете ме.
                        Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

Geraka написа:
                          Срещата е от 19 часа.Мястото е това:
                          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

От днес нататък нямате право да казвате на Радо че е несериозник.

Коментар

скоро очаквайте включване

Коментар

strajaro написа:
                                скоро очаквайте включване
                                Чакаме, чакаме. Само да не ни изненадате, че трябва да изстудим ракията

Коментар

Working...
                                X