Олеле ти верно ли се метна на е30
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде на среща в Студентски Град!
Collapse
X
-
BEX---GT написа:момчета, вече съм моторизиран...при първа възможност цфвам на среща...за подсказка - 7 години назад от фиата съм ааа, има го и в темата каква ще е следващата ви кола... хората викат фантазирали там... пък я виж има много работа, но ще стане лъскачка...Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
мерси, мерси, чул ви Господ...че фиата мене доста ме изторомози откъм ремонти...е30-ка, черна с някое друго подобрение, понавървява... ама най-якото е, че задницата върви поече от предницата (но и за това ще трябва време да се науча) има работа доста, ръждичка малко, боя, едно хлопане трябва да оправя салона да го постегна, но знаете, че изпипвам нещата и ще стане една от най-готините е30-ки за сега спи в гаража, че я пазя от влагата, напролет за боя и така, но ще я доведа на среща да я видите, пък и без това ми се ходи на фиат срещи, че онези малко нахакани... отдавна ми беше мечта, още откак видях преди 10-тина години как се взима завой с такава кола...и най-якото няма хидравлика и направо ми окапват ръцете ама си е тръпка де разхода и варира от 9 до 20, че може и още... ама нима това е най-важнотоA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Маняк си си. Айде тая Сряда я карай на срещата да и се порадваме малко, че и аз ще имам с какво да се похваля тогава Айде честито още един път и много безаварийни и без основни ремонти вече. Още малко оф....С какъв двигател е?Само като си помисля за задно и ми потичат лигитеEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
1.8IS с някое и друго подобрение.. първия път, леко влажно, с 4 нови зимни гуми, като набих втора, като пуснах съединителя и задницата почна да ме изпреварва , а това карам колата от 1 час... все едно наново се уча да карам кола мания е, сега карам леко, минал съм 20-30км де, докато оправя предницата и прегледам цялата ходова част - лекичко, после има време да се уча на занаята... пп за срещата ще видим, ако е сухо ще дойда, но нали ме знаете какъв съм олигофрен... искам да сваля всички кори, седалки.. и да намажа отвътре против ръжда, че все пак си а на 20 години... почти колкото мен има тръгнала тук-там и искам да я спра навреме, да си нямам ядове вбъдещеA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар