Колеги, следващата среща е на 03.03 (сряда) Аз ще закъснея 20-30 минути понеже съм на работа до 19ч., но ще дойда
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде на среща в Студентски Град!
Collapse
X
-
колеги, аз няма да мога да дойда, пък и не знам дали ще ме искате, че си продадох фиата малко ми е тъжно, ама няма начин, трябва да се върви напред ... или назад, ще видим ще се радвам да продължаваме да се виждаме и да си говорим, а пък и на Герака съм му обещал едни кормилни накрайници ако не този път, на следващата среща ще дойдаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:колеги, аз няма да мога да дойда, пък и не знам дали ще ме искате, че си продадох фиата малко ми е тъжно, ама няма начин, трябва да се върви напред ... или назад, ще видим ще се радвам да продължаваме да се виждаме и да си говорим, а пък и на Герака съм му обещал едни кормилни накрайници ако не този път, на следващата среща ще дойдаFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
BEX---GT написа:колеги, аз няма да мога да дойда, пък и не знам дали ще ме искате, че си продадох фиата малко ми е тъжно, ама няма начин, трябва да се върви напред ... или назад, ще видим ще се радвам да продължаваме да се виждаме и да си говорим, а пък и на Герака съм му обещал едни кормилни накрайници ако не този път, на следващата среща ще дойдаBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
BEX---GT написа:колеги, аз няма да мога да дойда, пък и не знам дали ще ме искате, че си продадох фиата малко ми е тъжно, ама няма начин, трябва да се върви напред ... или назад, ще видим ще се радвам да продължаваме да се виждаме и да си говорим, а пък и на Герака съм му обещал едни кормилни накрайници ако не този път, на следващата среща ще дойда
Коментар
-
4300 ама с ново каско за 300 и с двата комплекта джанти... горе-долу повече нямаше начин...иначе ме ядоса последния път като отказаха фаровете и си казах, че повече пари няма да наливам в тази кола..малко тъжно, ама ще се оправим..Ичкин, а за срещата ще пропусна, че в петък и събота съм на изпит и ще трябва да уча, да стискате палци..на следващата ще дойда пък може и с нови колелаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
mitenceto89 написа:Geraka да не забрави да дойде.1-во аз имам да го черпя,а и той има да почерпи.Много бързо ги видя тея фарове.Айде да са му честити.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:mitenceto89 написа:Geraka да не забрави да дойде.1-во аз имам да го черпя,а и той има да почерпи.Много бързо ги видя тея фарове.Айде да са му честити.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:Ice Blue къртят мифки...
Коментар
-
момчета, вече съм моторизиран...при първа възможност цфвам на среща...за подсказка - 7 години назад от фиата съм ааа, има го и в темата каква ще е следващата ви кола... хората викат фантазирали там... пък я виж има много работа, но ще стане лъскачка...A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар