Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, следващата среща е на 03.03 (сряда) Аз ще закъснея 20-30 минути понеже съм на работа до 19ч., но ще дойда
    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

колеги, аз няма да мога да дойда, пък и не знам дали ще ме искате, че си продадох фиата малко ми е тъжно, ама няма начин, трябва да се върви напред ... или назад, ще видим ще се радвам да продължаваме да се виждаме и да си говорим, а пък и на Герака съм му обещал едни кормилни накрайници ако не този път, на следващата среща ще дойда
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
        колеги, аз няма да мога да дойда, пък и не знам дали ще ме искате, че си продадох фиата малко ми е тъжно, ама няма начин, трябва да се върви напред ... или назад, ще видим ще се радвам да продължаваме да се виждаме и да си говорим, а пък и на Герака съм му обещал едни кормилни накрайници ако не този път, на следващата среща ще дойда
        Ако ти е мерак ... обади се да те взема ... да мога по пътя да те одекам
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

BEX---GT написа:
          ааа стига ве... нищо.. как викаш трябва да се върви напред
          Brava 103HP
          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

BEX---GT написа:
            Кажи за колко?Ако не е тайна,разбира се

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

4300 ама с ново каско за 300 и с двата комплекта джанти... горе-долу повече нямаше начин...иначе ме ядоса последния път като отказаха фаровете и си казах, че повече пари няма да наливам в тази кола..малко тъжно, ама ще се оправим..Ичкин, а за срещата ще пропусна, че в петък и събота съм на изпит и ще трябва да уча, да стискате палци..на следващата ще дойда пък може и с нови колела
              e30 forever!

Коментар

Geraka да не забрави да дойде.1-во аз имам да го черпя,а и той има да почерпи.Много бързо ги видя тея фарове.Айде да са му честити.

Коментар

mitenceto89 написа:
                  Geraka да не забрави да дойде.1-во аз имам да го черпя,а и той има да почерпи.Много бързо ги видя тея фарове.Айде да са му честити.
                  То много хора имат да черпят.Бачев и той намаза, ама се ослушва нещо :P . Покрай чистенето на новите ми фарове изпрахме и неговите Иначе верно съм бърз, а и късмет имах, че тогава си бях на Плевен и веднага към Ловеч за фаровете като ги видях. Ама то за изпускане ли си беше тая оферта :DМеждудругото имам още 5 карти за отстъпка в ЕКО, ама едната я обещах вече. Та ако някой иска да казва да ги запазвам за утре.
                  Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                    mitenceto89 написа:
                    То много хора имат да черпят.Бачев и той намаза, ама се ослушва нещо :P . Покрай чистенето на новите ми фарове изпрахме и неговите Иначе верно съм бърз, а и късмет имах, че тогава си бях на Плевен и веднага към Ловеч за фаровете като ги видях. Ама то за изпускане ли си беше тая оферта :DМеждудругото имам още 5 карти за отстъпка в ЕКО, ама едната я обещах вече. Та ако някой иска да казва да ги запазвам за утре.
                    Ше почерпа бе не се притеснявай. Между другото фаровете станаха уникални и с новите крушки Ice Blue къртят мифки... Светят кат ксенон направо...
                    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

А мойте фарове кога ще изчистим?А?

Коментар

Довечера офертирай Герака. А на другите да не забравят за срещата ЕЙ )))
                        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

А Коцето къде се изгуби?Стилото готово ли е?

Коментар

mitenceto89 написа:
                            А Коцето къде се изгуби?Стилото готово ли е?
                            Чака се некав Дифузор ...
                            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

bachev написа:
                              Ice Blue къртят мифки...
                              Тези лампи на коя фирма са? Ако са ментета - горещо ти препоръчвам да ги изхвъриш възможно най-далече. Преди 3-4 седмици монтирах ксенон на една кола, и от фаровете извадих някакви No Name лампи, които се разпадаха при докосване, сякаш бяха на 7 000 години. Балончето на едната беше (преди да се разпадне) тъмно-синьо,, плътен цвят. Собственика не вярваше очите си, а каза че са били от сккъпите - броил 25 лева за тях на ИЛИЕНЦИ !!!ред.: Ще взема да мина, исках да кажа.

Коментар

момчета, вече съм моторизиран...при първа възможност цфвам на среща...за подсказка - 7 години назад от фиата съм ааа, има го и в темата каква ще е следващата ви кола... хората викат фантазирали там... пък я виж има много работа, но ще стане лъскачка...
                                e30 forever!

Коментар

Working...
                                X